Ронен Гінзбург перебуває в Ізраїлі – він поїхав на весілля сина

Ронен Гінзбург перебуває в Ізраїлі - він поїхав на весілля сина 1 - basket.com.ua

Президент “Прометея” Володимир Дубинський розповів, що головний тренер команди Ронен Гінзбург наразі перебуває в Ізраїлі, де розгортаються бойові дії.

“Друзі, отримав багато повідомлень на месенджер із запитаннями, в чому причина відсутності головного тренера Нено на грі, яка відбулась вчора в Естонії.

На вчора все було гаразд, наш Нено вирушив до Ізраїлю на весілля сина. Він мав приєднатись до команди вже у понеділок в Туреччині. Але сьогодні всі ми дізнались про жахливу подію, що сталася в цій країні, про жахливий ракетний обстріл з боку палестинського руху ХАМАС. Тисячі ракет впали на ізраїльську територію.

На щастя, наш Нено зателефонував зранку, з ним усе гаразд, він перебував у бомбосховищі, але на даний час дороги перекриті, аеропорти зачинені, є перебої з інтернетом.

Наш тренер перебуває у задовільному настрої. На жаль, в Ізраїлі не вперше відбуваються такі жахливі події, але ми разом, тримаємось і розуміємо все, що зараз відчуває ізраїльський народ.

Наші думки та наші серця зараз разом з Нено та з усім ізраїльським народом. Тримаймося, ми на звʼязку з Нено. Будемо повідомляти про стан справ”, – сказав Дубинський.

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики ХАМАС атакували Ізраїль, вдаривши ракетами по центральних та південних районах країни, а також захопивши декілька населених пунктів на півдні.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.