Президент ФБУ обратился к ФИБА: «Украине крайне важно провести матч против Испании на домашней арене»

Президент ФБУ обратился к ФИБА: «Украине крайне важно провести матч против Испании на домашней арене» 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Президент ФБУ Михайло Бродський звернувся до ФІБА з пропозицією щодо проведення поєдинку кваліфікації чемпіонату світу 2023 року Україна – Іспанія. Для нашої країни надзвичайно важливо провести матч на домашній арені.

Шановні колеги,

у відповідь на лист ФІБА від 17 лютого повідомляємо наступне.

ФІБА вирішила не проводити матч проти Іспанії в Україні, і в цьому справдилися наші найгірші побоювання, тому що це говорить про наявність хибних та помилкових уявлень про реальну ситуацію в Україні. Так, 50% легіонерів залишили Україну, але решта 50%, зокрема американці, залишилися, що підтверджує те, що в Україні нормальна обстановка, і ми вдячні їм за їхню позицію, за те, що вони не піддаються паніці.

Тепер до матчу проти Іспанії. Дивіться, прийняти збірну Іспанії, одну з найсильніших команд світу з баскетболу, в Україні це свято для нас, для України. За команду вболіває вся країна. Це подія, яка має величезне значення, особливо тоді, коли Україна потребує підтримки, коли до України прикута увага всього світу, коли поняття «патріотизм» у нашій країні є важливим, як ніколи. Ми не можемо просто взяти та дозволити перенести нашу гру в іншу країну, не доклавши при цьому максимум зусиль для збереження її в Україні – ми виявимо слабкість.

Зважаючи на рішення ФІБА та надану в листі інформацію, ми вважаємо за доцільне і необхідне використовувати всі можливості для проведення цього поєдинку в Києві, тому, слідуючи нашим цінностям та цілям, в надії на те, що ситуація стабілізується і не буде більше штучної паніки та нагнітання, ми просимо ФІБА розглянути можливість проведення цього матчу в червні-липні 2022 року.

https://basket.com.ua/wp-content/uploads/letterb.jpg

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Osyvak

11
Коментарі: 1Публікації: 112

3 думки про “Президент ФБУ обратился к ФИБА: «Украине крайне важно провести матч против Испании на домашней арене»

  1. deeplumi сказав:

    Предложение дельное, но блин почему такой слабый английский текст? Неужели не нашлось толкового переводчика для официального документа? ПС. Это уже не первый раз, обращение к ФИБА по поводу исхода легионеров тоже пестрело неуклюжими оборотами и странными лексико-грамматическими конструкциями

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.