Представник збірної Латвії прокоментував перспективи Луки Банкі отримати роботу від клубу Євроліги

Представник збірної Латвії прокоментував перспективи Луки Банкі отримати роботу від клубу Євроліги 1 - basket.com.ua

Генеральний секретар Федерації баскетболу Латвії Каспарс Ципрус прокоментував можливість Луки Банкі очолити клуб Євроліги.

Влітку була інформація, що його послугами цікавиться “Басконія”, але клуб Євроліги мав умову, щоб спеціаліст покинув роботу зі збірною і повністю сконцентрувався на клубі.

Якщо в даний момент Лука матиме пропозицію від клубу Євроліги, ми будемо цьому тільки раді. Зрозуміло, що це буде трохи складніше в тому сенсі, що, можливо, він не зможе взяти участь у всіх “вікнах” відбору, але наразі ми вже розуміємо, що наш фокус уже не на “вікнах”. У центрі нашої уваги — олімпійська кваліфікація та Євробаскет-2025.

З моєї точки зору, було б навіть погано, якби тренер тривалий час був без роботи і керував лише збірною. Якщо у Луки буде пропозиція, ми обов’язково підтримаємо її і спробуємо знайти рішення. Найбільша робота – це не управління грою. Найбільша робота – це зробити підготовку команди, щоб вона бігла в одному темпі, в одному ритмі”, – сказав Ципрус.

У якості гравця Ципрус грав за БК “Одесу” в сезоні 2012/2013. У 2008 році міг підсилити “Черкаські Мавпи”, але його перехід так і не відбувся.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7285

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.