“Нью-Йорк” проти “Індіани”, “Денвер” приймає “Міннесоту”: прев’ю матчів плей-офф НБА 7 травня

"Нью-Йорк" проти "Індіани", "Денвер" приймає "Міннесоту": прев'ю матчів плей-офф НБА 7 травня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» та «Індіана» – пара плей-офф, яку мало хто очікував побачити в другому раунді Східної конференції. «Нікс» пройшли «Філадельфію» (4-2) на попередній стадії. Команда Тома Тібодо мала більш високий номер посіву, але все одно багатьма експертами вважалась андердогом. Проблемою «Нью-Йорка» також стали травми Джуліуса Рендла і Бояна Богдановича, які вже не зіграють в нинішньому сезоні. Однак Джейлен Брансон, Донте Дівінченцо, О Джи Анунобі, Майлз Макбрайд, Джош Харт довели, що є доволі грізною силою в постсезоні і цілком спроможні претендувати на вихід в фінал конференції без деяких лідерів.

«Індіана» були сильніше «Мілвокі» (4-2), не маючи переваги домашнього паркету. «Пейсерз» значно допомогли травми головних суперзірок суперника Деміана Лілларда і Янніса Адетокумбо, але Майлз Тернер, Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам, Ендрю Нембарл, Аарон Несміт, Обі Топпін все одно виконали чудово роботу і заслужили похвалу на свою адресу. В другому раунді «Індіана» знову є аутсайдером, хоча цей статус вже є звичним для команди Ріка Карлайла. «Пейсерз» треба як мінімум один раз виграти в Нью-Йорку. В регулярному чемпіонаті це вдалося зробити. Зараз задача більш складна, проте «Індіана» в більшості матчів, скоріш за все, як мінімум нав’яже «Нікс» серйозний супротив.

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 05:00

«Денвер» програв «Міннесоті» (99:106) в стартовій грі серії другого раунду плей-офф Західної конференції. Нікола Йокич (32 очки, 8 підбирань, 9 передач), Майкл Портер (20 очок), Джамал Мюррей (17 очок) своєю результативністю «Наггетс» не допомогли, оскільки зірки «Тімбервулвз» Ентоні Едвардс (43 очок, 7 підбирань), Карл-Ентоні Таунс (20 очок), Наз Рід (16 очок) і Майк Конлі (14 очок, 10 передач) доволі впевнено їх перекидали. Також у переможців слід відзначити Руді Гобера (6 очок, 13 підбирань), який якісно відпрацьовував в захисті і під щитом.

«Міннесота» одразу дала зрозуміти «Денверу», що є більш грізним суперником, ніж «Лейкерс» на попередній стадії. Ключова відмінність – команда Кріса Фінча вдало діє в кінцівках). «Наггетс» не усунули певні недоліки в своїй грі, які були помітні на попередній стадії. У команди Майка Мелоуна ще є час виправити становище в серії. Хоча ініціатива перейшла до «Міннесоти», яка відібрала у діючих чемпіонів перевагу домашнього паркету. «Денвер» є фаворитом в другій зустрічі, але господарям слід бути готовими до того, що «Тімбервулв» знову всерйоз націляться переграти їх.

0

Автор публікації

Офлайн 15 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.