Сергій Гладир: “Я працюю, я вчуся, це дуже добре. Для мене це хороший досвід”

Сергій Гладир: "Я працюю, я вчуся, це дуже добре. Для мене це хороший досвід" 1 - basket.com.ua

Колишній лідер збірної України Сергій Гладир виконував обов’язки головного тренера “Монако” у грі проти “Шоле” (66:79) в матчі чемпіонату Франції.

Клуб Євроліги залишив поза заявкою лідерів колективу, надавши шанс 5 гравцям з молодіжної команди. Також відпочинок отримав і головний тренер Саша Обрадович, якого і заміняв Гладир.

З цих обставин я беру позитив. Ми вирішили так грати, це непросто. Дякую нашим гравцям, нашим талантам, які віддали багато енергії. Результат очевидний. Нам не вистачало ротацій проти хорошої команди “Шоле”.

Для мене це завжди хороший досвід. Під моїм контролем було більше досвідчених професіоналів, ніж минулого року в Блуа. Я працюю, я вчуся, це дуже добре. Мені сьогодні сподобалось.

Тепер нам доведеться віддати все, залишити все на полі, щоб перемогти (“Фенербахче”). Ми не будемо намагатися, ми зробимо це“, – сказав Гладир.

Минулого сезону українець у кінці сезону також на один матч підмінив Обрадовича. “Монако” на виїзді поступився “Блуа” (76:102).

0

Автор публікації

Офлайн 44 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.