“Політехніка-Галичина” підписала американського захисника

"Політехніка-Галичина" підписала американського захисника 1 - basket.com.ua

Американський захисник Джакор Нельсон наступний сезон проведе у складі львівської “Політехніки-Галичини”.

24-річний Нельсон минулий сезон провів у складі португальського “Атлетіко Келуш”, який грає у другому за силою баскетбольному дивізіоні Португалії. В попередньому клубі Джакор в середньому за матч набирав 18,3 очок, робив 6,3 підбирань та віддавав п’ять результативних передач.

До чемпіонату Португалії Джакор успішно грав вдома на університетському рівні, де неодноразово визнавався кращим захисником року.

Американський легіонер “Політехніки-Галичини” одразу по приїзду до Львова встиг зіграти товариський матч проти “Говерли-Прикарпаття”. Джакор за майже 26 хвилин на майданчику оформив дабл-дабл – набрав 14 очок та зробив 11 підбирань. Також у нього у цьому матчі 2 перехоплення, 3 результативні передачі і високий коефіцієнт ефективності  – 10.

“Команда зустріла мене дуже привітно. Мої товариші по команді – чудові хлопці, і я з нетерпінням чекаю можливості зіграти з ними та спробувати принести Львову та клубу бажаний результат у сезоні”, – сказав Джакор Нельсон.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7197

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.