Parimatch підтримує блокування російського спорту в світі

Parimatch підтримує блокування російського спорту в світі 1 - basket.com.ua

Нейтральності не існує! Так само, як більше не існує стадіону в Чернігові, трампліну в Миколаєві, водної арени в Харкові. Як не існує можливості для українських спортсменів безпечно тренуватися вдома.

Нейтральності не існує! Коли десятки атлетів, які ще вчора прославляли Україну в світі, гинуть від ворожих куль та ракет, а українські вболівальники зі зброєю в руках захищають рідну землю, в той час як російські фанати хизуються символами війни на прапорах та закликають до вбивств.

Parimatch підтримує блокування російського спорту в світі!

Росіяни, що знищують спорт в Україні, не мають права бути частиною олімпійської родини! Вони свідомо та цілеспрямовано порушують всі олімпійські принципи: руйнують, вбивають, знущаються, дискримінують.

МОК готовий закрити очі на звірства росіян, вони готові прикрити їх білим прапором.

Але ми не готові!

Росія має бути ізольована від усього світу.

Російський спорт має бути заблокований на всіх рівнях.

Компроміс – це виправдання війни.

Народжений в Україні бренд Parimatch продовжує підтримувати український спорт і ЗСУ. Ми впевнені, що наша сила в єдності – і разом ми зробимо все, щоб не допустити повернення атлетів країни-терориста на міжнародні змагання!

#stoprussiansport

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7190

Одна думка про “Parimatch підтримує блокування російського спорту в світі

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.