Новини НБА: “Нетс” відмовилися від центрового, Ліллард назвав гравців, які можуть набрати 100 очок

Новини НБА: "Нетс" відмовилися від центрового, Ліллард назвав гравців, які можуть набрати 100 очок 1 - basket.com.ua

Регулярний сезон НБА підходить до завершення, але новин з найсильнішої ліги світу менше не стає.

“Бруклін” вирішив відмовитись від Нерленса Ноеля, з яким нещодавно підписали негарантований контракт. За цей час шостий пік драфту 2013 року встиг відіграти всього три гри, в яких набирав в середньому 1 очко, робив 3 підбирання і 1 перехоплення.

Лідер “Портленда” Деміан Ліллард завітав на подкаст до колишнього гравця декількох команд НБА Джей Джей Реддіка, де заявив, що він і Стеф Каррі є тими гравцями, що можуть набрати 100 очок в одні грі.

Не впевнений, що комусь це вдасться, подивимося, але це безперечно можливо. Я був близький, коли набрав 71 очко у основний час матчу. Якби в тому матчі було два овертайми, або якби я закинув ті шість триочкових, які вилетіли з обручки, це було б можливо.

Я міг закинути ще шість триочкових, це 18 очок, плюс я міг реалізувати три лей-апи, які були заблоковані. Наприкінці матчу я зробив кілька поганих кидків, бо був стомлений.

Я серйозно думав про це. Стеф Каррі безперечно може набрати 100 очок. Я теж міг би набрати 100 очок”, – сказав плеймейкер.

Чемпіон НБА 2008 року Кендрік Перкінс, вважає, що “Кінгз” вийдуть до фіналу Західної конференції . Раніше він казав, що “Ворріоз” краще не потрапляти в плей-оф на “королів”.

“Ви все ще вважаєте “Кінгз” солодкою булочкою! Повторюю, що цього року вони вийдуть у фінал Західної конференції“, – написав Перкінс у себе в Twitter.

Джа Морент, якого ліга дискваліфікувала на 8 матчів, зізнався, що йому скажав комісіонер асоціації Адам Сільвер при зустрічі.

У нас відбулася хороша, досить відкрита розмова. Зрозуміло, він пояснив, у чому мені треба бути кращим, але більше просто висловив свою підтримку.

Я прийняв це, а також вибачився перед усіма – лігою, собою, моїми партнерами по команді, моєю сім’єю – за те, що своїм поганим рішенням викликав негатив стосовно всіх нас“, – сказав Морент.

0

Автор публікації

Офлайн 31 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7212

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.