Матеуш Понітка відмовляється грати за збірну Польщі разом із братом Марцелем

Матеуш Понітка відмовляється грати за збірну Польщі разом із братом Марцелем 1 - basket.com.ua

Один з лідерів збірної Польщі Матеуш Понітка розповів про конфліктну ситуацію із братом Марцелем Поніткою, через яку може не зіграти за збірну Польщі на Євробаскеті-2022.

Марцель нещодавно критикував Матеуша за те, що той відмовився приїжджати до національної команди раніше цього літа. Він пропонував провести зустріч за участю тренера, обговорити протиріччя та ухвалити професійне рішення, яке дозволило б обом виступити за Польщу на ЧЄ-2022.

“Після інтерв’ю Марцеля для TVP я не можу грати із ним в одній команді. Крім того, я вважаю, що для побудови колективу потрібні люди з характером, а не ті, хто публічно плаче та шкодує себе.

Марцель і батьки люблять зображувати із себе жертв. Але я не дозволю, щоб уся ця історія якось стосувалася моєї родини. Я вибрав свій власний життєвий шлях у 19 років. З того часу ми з дружиною постійно зазнавали образ з боку батьків, а пізніше до них приєднався Марцель. Я попереджав його, що так не може тривати.

На жаль, Марцель вибрав інший шлях. Проте щоразу, коли йому була потрібна допомога, в тому числі фінансова, я ніколи йому не відмовляв. У відповідь він образив мене і применшив мої баскетбольні вміння. Запитайте Марцеля про розмову за участю нашого тренера у “Зелена-Гурі” Сашо Філіповскі, як він плакав. Або хай розповість про дискредитацію перед іншими гравцями, такими як Лукаш Кошарек.

Я надто довго про це мовчав. Ніхто не знав правди, але настав час все це розповісти.

Мені довелося обирати між сім’єю та моєю дружиною. Я вибрав любов і людину, яка піклується про мене щодня протягом останніх десяти років. Нині вони починають мстити.

Якщо брата викличуть до збірної, то після того, що сталося, я не гратиму з ним за одну команду. Не уявляю, як можна розв’язати цей конфлікт. Якщо тренер викличе Марцеля, то я охоче звільню йому місце у збірній”, – заявив Матеуш Понітка.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7170

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.