Матч Кубку Ізраїля завершився гучним скандалом

Матч Кубку Ізраїля завершився гучним скандалом 1 - basket.com.ua

“Маккабі” Тель-Авів вийшов у фінал Кубка Ізраїлю, отримавши технічну перемогу над “Хапоелем” із Тель-Авіва з рахунком 20:0.

Команди не зіграли жодної хвилини через скандальну ситуацію. “Хапоель” вирішив не виходити на паркет, оскільки поліція вимагала сканування посвідчення особи кожного вболівальника перед грою з метою безпеки. Це призвело до великого скупчення людей і рішення “Хапоеля” пропустити матч.

Клуб виступив із заявою.

“З ранку ми отримували повідомлення про те, що ізраїльська поліція розглядала цю гру як подію воєнного часу, в якій братимуть участь уболівальники. Від 8 до 80 років, жінки та діти – всіх вони вважають потенційними злочинцями. Зважаючи на те, як обійшлися з глядачами біля входу на арену, ми вирішили, що грати сьогодні ввечері немає сенсу. Спорт належить уболівальникам!”, – написав клуб у соцмережах.

Після цього рішення “Хапоелю” може загрожувати штраф у розмірі 100 000 євро. “Маккабі” зіграє у фіналі Кубку з “Хапоелем” з Єрусалиму.

 

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.