Лука Банкі пояснив, чому не зможе замінити Поццекко у збірній Італії

Лука Банкі пояснив, чому не зможе замінити Поццекко у збірній Італії 1 - basket.com.ua

Лука Банкі не планує очолювати збірну Італії, адже у нього є чинний контракт з латвійською збірною.

Марно про це думати, умов немає, тому що я маю контракт, який я повинен поважати, і Поццекко робить чудову роботу”, – сказав Банкі.

Також наставник збірної Латвії поділився емоціями від зустрічі з фанатами у Ризі після приїзду з ЧС-2023.

“Дякуємо за вашу підтримку, це неймовірно, що ми побудували за такий короткий час. Я дуже пишаюся нашими хлопцями, за самовідданість, яку вони демонстрували щодня. Зараз я зустрічаю людей на вулицях Риги і бачу, як змінилося ставлення людей до баскетболу. Я ніколи не відчував нічого подібного. Коли я починав тут працювати, я не очікував, що буде така подія і такі емоції. Мені було дуже приємно бути там, і я вдячний за виявлену любов.

Про те, що мене визнали найкращим тренером чемпіонату світу, я дізнався в літаку з Маніли в Дубай, коли мені про це розповів Давіс Бертанс. Ця нагорода є оцінкою найкращої команди, а не найкращого тренера. У нас немає медалі, але є ця нагорода, яку вручають найкращій команді”, – сказав Банкі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7296

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.