Контрольний матч. “Запоріжжя” – “Кривбас” 64:49

Контрольний матч. “Запоріжжя” – “Кривбас” 64:49 1 - basket.com.ua

Клуби Суперліги Favbet БК Запоріжжя та БК Кривбас зіграли контрольний матч напередодні старту нового сезону.

У першій половині обидві команди продемонстрували не кращий відсоток реалізації, через що “Кривбас” тримався на рівних із “Запоріжжям”, повідомляє пресслужба запорізького клубу. Підопічні Валерія Плеханова хоч і домінували на підбираннях (33/18), але зробили забагато втрат – 9.

Після великої перерви запоріжці виправили ситуацію. Швидкий та агресивний баскетбол допоміг господарям паркету збільшити перевагу до “+13”. Своїх контраргументів у “Кривбаса” на заключну чверть не знайшлося. Найрезультативнішими у складі “Запоріжжя” стали Роман Морозов – 16 очок та Андрій Хохоник – 14 очок.      

Прокоментував гру Валерій Плеханов, головний тренер БК Запоріжжя:

– Грою не дуже задоволений. Є об’єктивні причини: ми змушені були відміняти спаринг із “Прометеєм” через те, що більшість наших гравців захворіли. Зараз у такому стані мені шкода їх використовувати у ротації навіть на 5-7 хвилин. Поки що їхні фізичні кондиції бажають кращого. У першій половині ми не налаштувалися. У другій зіграли трохи краще, але все одно проблем вистачає. Нагальна проблема – це ротація. Як тільки після першої п’ятірки починають виходити інші гравці, одразу з’являються труднощі. Сьогодні це проявилося у нападі. Хлопці бояться брати на себе, потім роблять помилки. Також сьогодні ми занадто повільно грали.

Контрольний матч. Запоріжжя, ПС Юність

22 вересня

БК “Запоріжжя” – БК “Кривбас” 64:49 (18:17, 15:10, 14:7, 17:15)

“Запоріжжя”: Хохоник (14 + 7 підбирань + 5 передач), Биков (8 + 8 підбирань + 4 перехоплення), Сізов (9 + 7 підбирань + 3 перехоплення), Буц (2), Морозов (16) – старт; Покоєнко (3), Липовцев (2 + 4 підбирання + 3 передачі), Бер (2 підбирання), Величко (4), Дмитренко (4 + 11 підбирань), Кліманов (2).

“Кривбас”: Бібіков (7 + 3 передачі), Бречка (6 + 4 передачі), Гладун (4 підбирання), Гуля (5), Тищенко (7 + 6 підбирань) – старт; Мартинов, Василенко (8 ), Железняк, Мельнік (10 + 5 підбирань), Кундик

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 752

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.