Гравці збірної Литви прокоментували провальний матч проти Сербії

Гравці збірної Литви прокоментували провальний матч проти Сербії 1 - basket.com.ua

Збірна Литви провалила матч проти Сербії (68:87) у 1/4 фіналу чемпіонату світу з баскетболу. Гравці збірної Литви розповіли, чому так сталося.

Ми пропустили 87 очок, але більшість із них були через наші непорозуміння між собою. Коли ти відпускаєш сербів на 15 очок, то вони вміють утримувати цю перевагу, і наздогнати вже не так просто. Ми намагалися не здаватися, у нас був ривок, ми її скоротили до п’яти, але потім вони відповіли своїм ривком.

Чи краще було б зіграти проти Італії? Ну що це ви зараз кажете? А що, нам потрібно було програти саме США? Ми не з тих, хто програє навмисно. Якби ми грали так, як грали сьогодні, ми б теж поступилися і італійцям“, – сказав Міндаугас Кузьмінскас.

“Серби сьогодні зіграли набагато спритніше за нас. Нам не давали провести комбінації, не давали нам грати в свій баскетбол, ми грали в їхній баскетбол. У цій грі ми забили найменше очок у матчах на цьому чемпіонаті, і це свідчить про те, що вони розбирали, як і проти кого захищатися. Ми самі не грали в ту гру, яку показували до цього“, – сказав Донатас Мотеюнас.

“У них чудова збірна, хороші захисники, сьогодні вони були кращою командою. Чи краще було б зіграти проти Італії? Я б збрехав, якби сказав, що таких думок немає. Вони є, але ми вийшли зіграти по-чоловічому проти США, боролися з першої хвилини до останньої і здобули історичну перемогу“, – зізнався Тадас Седекерскіс.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.