“Гран-Канарія” розглядає можливість відмовитись від участі в Євролізі

"Гран-Канарія" розглядає можливість відмовитись від участі в Євролізі 1 - basket.com.ua

Новоспечений чемпіон Єврокубку Гран-Канарія розглядає можливість відмовитися від участі в Євролізі наступного сезону, повідомляє BasketNews

Згідно з регламентом, чемпіон Єврокубку автоматично отримує право брати участь у Євролізі наступного року. Проте Гран-Канарія серйозно розглядає можливість відмови від такої можливості.

Занепокоєння викликане фінансовими, матеріально-технічними та конкурентними труднощами, пов’язаними з 34 іграми регулярного сезону, суперниками найвищого рівня та складними графіками поїздок, необхідних для балансування між Євролігою та іспанською баскетбольною лігою (ACB).

Востаннє, коли “Гран-Канарія” грала у Євролізі в сезоні  2018/19 вона фінішувала 14-ю з 16 команд, а в чемпіонаті Іспанії не змогла вийти в плей-офф, опинившись на 12-му місці.

Гран-Канарія ще не повідомляла офіційну позицію стосовно участі у Євролізі. Остаточний список учасників Євроліги сезону 2023-24 буде затверджено під час Генеральної асамблеї в липні.

Згідно з джерел BasketNews, у разі відмови “Гран-Канарії” від участі у Євролізі, її замінить “Валенсія”.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.