ФІБА озвучила рішення щодо інциденту на матчі Євробаскету між Туреччиною та Грузією

ФІБА озвучила рішення щодо інциденту на матчі Євробаскету між Туреччиною та Грузією 1 - basket.com.ua

ФІБА завершила розслідування щодо інциденту, який стався на Євробаскеті-2022 під час матчу між збірними Туреччини та Грузії

Відповідно до регламенту ФІБА дисциплінарна комісія наклала такі санкції:

– Гога Бітадзе отримав штраф у розмірі 15 000 швейцарських франків та трирічний випробувальний термін. Якщо гравець здійснить таке саме або подібне порушення протягом випробувального терміну, він буде негайно дискваліфікований на 5 офіційних матчів на додачу до будь-яких санкцій, накладених за нове порушення.

– Дуда Санадзе отримав штраф у розмірі 3 000 швейцарських франків та трирічний випробувальний термін. Якщо гравець здійснить таке саме або подібне порушення протягом випробувального терміну, він буде негайно дискваліфікований на 1 офіційний матч на додачу до будь-яких санкцій, накладених за нове порушення.

– Торніке Шенгелія отримав штраф у розмірі 5 000 швейцарських франків та трирічний випробувальний термін. Якщо гравець вчинить таке ж чи подібне порушення протягом випробувального терміну, він буде негайно дискваліфікований на 2 офіційні матчі на додачу до будь-яких санкцій, накладених за нове порушення.

– Фуркан Коркмаз отримав штраф у розмірі 6 000 швейцарських франків та трирічний випробувальний термін. Якщо гравець здійснить таке ж чи подібне порушення протягом випробувального терміну, він буде негайно дискваліфікований на 3 офіційні матчі на додачу до будь-яких санкцій, накладених за нове порушення.

– Федерація баскетболу Грузії отримала штраф у розмірі 40 тисяч швейцарських франків.

– Федерація баскетболу Туреччини отримала штраф у розмірі 15 тисяч швейцарських франків.

Нагадаємо, що після матчу форвард збірної Туреччини Коркмаз заявив, що зазнав нападу в підтрибунному приміщенні з боку трьох гравців збірної Грузії – Шенгелії, Бітадзе та Санадзе – та двох охоронців.

0

Автор публікації

Офлайн 20 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.