Еван Фурньє назвав відповідальних за гучний провал збірної Франції на чемпіонаті світу

Еван Фурньє назвав відповідальних за гучний провал збірної Франції на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Форвард збірної Франції Еван Фурньє вважає, що відповідальність за провал на чемпіонаті світу несуть всі представники національної команди, а також баскетбольні чиновники країни. Франція сенсаційно не змогла пройти перший груповий етап на ЧС.
4
“Я дуже розчарований, як і всі інші. Краще не думати про ЧС, але це неможливо. Нам доведеться заспокоїтися, але зараз це важко переварити. Правда в тому, що були речі, які йшли не дуже добре, дещо ми могли б зробити краще. Проте у збірній Франції ніколи не буває ідеальної ситуації. Я думаю, наприклад, про останній Євробаскет. У деяких аспектах ми не були такими сильними, але трималися разом і виграли срібну медаль. Ця команда завжди мала ресурси для досягнення результатів. Такою є природа баскетболу.

Як у перемозі, так і в поразці, головними винуватцями є люди, які несуть найбільшу відповідальність, у тому числі лідери команд та особи, які приймають рішення. Тож це насамперед наша колективна вина. Я думаю, нам не слід влаштовувати чистку, особливо за рік до Олімпійських ігор — це не має сенсу. Венсан Колле та його штаб виконали хорошу роботу, особливо з 2019 року. Однак необхідно внести корективи у те, як ми інтегруємо молодих гравців до збірної Франції на ранньому етапі”, – заявив Фурньє.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1879

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.