“Денвер” проти “Бостона”, Лень чекає в гості аутсайдера: прев’ю матчів НБА 8 березня

"Денвер" проти "Бостона", Лень чекає в гості аутсайдера: прев'ю матчів НБА 8 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Детройт» (9-52) заграв достатньо якісно, щоб позбавитися звання гіршої команди НБА. Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Джейлен Дюрен далеко не завжди приносять «Пістонс» перемоги, але прогрес у порівнянні з першою половиною сезону очевидний. «Бруклін» (25-37) виграв 3 з останніх 4 матчів. У «Нетс» ще є реальні шанси поборотися за плей-ін в Східній конференції, однак Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Ніколас Клекстон навряд чи будуть намагатися зробити це за будь-яку ціну. Команда Кевіна Оллі цілком може програти в Детройті, якщо у господарів буде більш-менш солідна мотивація.

«Індіана» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Індіана» (35-28) чергує вдалі результати з провальними. «Пейсерз» не вистачає стабільності через те, що Паскаль Сіакам за півтора місяці в команді ще оптимально не налагодив взаємодію з Тайрізом Халібертоном, Майлзом Тернером і Беннедиктом Матуріним. «Міннесота» (43-19) зараз ділить перше місце в Західній конференції з «Оклахомою», при цьому має враховувати переслідування «Денвера» і «Кліпперс». Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс останнім часом не демонструють домінуючий баскетбол, тому виїзд в Індіанаполіс навряд чи буде легкою прогулянкою для підопічних Кріса Фінча.

«Даллас» – «Маямі»
Початок: 02:30

«Даллас» (34-28) програв тричі поспіль і відкотився в зону плей-ін Західної конференції. Лука Дончич оформляв трипл-дабли з 30+ очок в цих зустрічах, Кайрі Ірвінг і Пі Джей Вашингтон доволі непогано йому допомагали. Проблемою «Маверікс» є жахливий захист після обміну Гранта Вільямса перед дедлайном. «Маямі» (36-26) в обороні достатньо ефективний. В нападі Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро, Террі Розір також діють впевнено. «Хіт» буде важко в Техасі, однак підопічні Еріка Споельстри цілком здатні перемоги.

«Фінікс» – «Торонто»
Початок: 04:00

«Фінікс» (36-26) повернувся в зону плей-офф Західної конференції після гостьової перемоги над «Денвером» (117:107 ОТ). Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Бредлі Біл, Грейсон Аллен здатні здобувати результат для «Санз» без травмованого Девіна Букера. «Торонто» (23-39)  начисто провалив попередню домашню гру з «Нью-Орлеаном» (98:139). У «Репторс» немає жодних шансів в Аризоні, якщо Ар Джей Барретт, Іммануїл Квіклі, Гері Трент, Келлі Оліник виступлять на такому ж рівні. В іншому випадку можлива інтрига, хоча вірогідність успіху підопічних Дарко Раяковича все одно невелика через травми Скотті Барнса і Якоба Пелтля.

«Голден Стейт» – «Чикаго»
Початок: 05:00

«Голден Стейт» (33-28) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Мілвокі» (125:90). Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга сповна реабілітувалися за попередню ганебну поразку від «Бостона» з різницею «-52». «Ворріорз» зіткнуться з «Чикаго» (30-32), який теж вийде на паркет другий день поспіль після вдалого виїзду до «Юти» (129:127). Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич перемогли переслідувача «Голден Стейт» в боротьбі за плей-ін Заходу. Цілком можливо, «Буллз» ще раз «допоможуть» команді Стіва Керра своїм програшем в Сан-Франциско.

«Денвер» – «Бостон»
Початок: 05:00

«Денвер» (42-20) перервав серію з 6 перемог після перерви на Матч зірок, поступившись «Фініксу» (107:117 ОТ). Тим не менш, Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер перебувають в хорошій формі. «Бостон» (48-14) знищив вдома «Голден Стейт» (140:88), але потім у гостях поступився «Клівленду» (104:105). Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс повинні налаштуватися на важке протистояння з «Наггетс». «Селтікс» скоріше чекає щось подібне на матч в Клівленді, а не на протистояння з «Ворріорз».

«Сакраменто» – «Сан-Антоніо»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (36-26) проведе «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Лейкерс» (130:120). ДеАарон Фокс (41 очко), Домантас Сабоніс (16 очок, 19 підбирань, 13 передач) і Малік Монк (26 очок, 8 передач) зробили результат для «Кінгз». «Сан-Антоніо» (13-49) номінально не представляє велику загрозу для команди Майка Брауна. В складі «Сперс» через травму гомілкостопа не зіграє Віктор Вембаньяма, без якого Девін Вассел, Джеремі Сохан, Зак Коллінз мало що можуть протиставити серйозним суперникам.

0

Автор публікації

Офлайн 25 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.