Вячеслав Кравцов: “Максимальное желание сыграть за сборную, я заряжен на победу”

Вячеслав Кравцов: "Максимальное желание сыграть за сборную, я заряжен на победу" 1 - basket.com.ua

Досвідчений український центровий В’ячеслав Кравцов в інтерв’ю прес-службі ФБУ прокоментував свій виклик до національної команди та майбутній матч відбору на ЧС-2023 проти Іспанії.

«Скучив за збірною. До національної команди я завжди їхав з більшим бажаннаям, аніж в клуби. Бажання максимальне, настрій гарний, я заряджений на перемогу.

Коли ти в клубі, ти постійно в рутині, дні стають схожими один на одний, і коли є можливість переключитися на збірну, це дає емоційне перезавантаження. Це завжди йде на користь.

Зараз набрав форму. У минулому сезоні трохи призупинився на початку сезону, адже була велика пауза пов’язана з ковідом. Коли почав грати по 20 і більше хвилин, відразу розкрився, набрав форму і півтора роки відмінно себе почуваю.

У Іспанії традиційно баскетбол швидкий. Вони максимально швидко переходять від захисту до нападу і намагатимуться брати швидкістю. Не буде затяжних, статичних володінь, тож треба зупинити швидкий прорив.

Люди в Україні дивитимуться ці матчі, в яких ми захищатимемо наш прапор. Кожен робить свій внесок в успіхи України в різних галузях, тож ми в цей час намагатимемося не підвести та порадувати українців».

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.