Дмитро Забірченко: “Сьогодні три кидки з кута дали в ребро щита. Це вперше на моїй пам’яті таке”

Дмитро Забірченко: "Сьогодні три кидки з кута дали в ребро щита. Це вперше на моїй пам’яті таке" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Прикарпаття-Говерла»

Сергій Старцев, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Хочеться привітати свою команду і керівництво з закінченням сезону. Непростий для нас сезон, нерівний. Були злети і падіння, але в цілому непогано виступили. Могли краще. Одна гра «зроби або помри», ми втратили шанс. Провалили захист, суперники забили 70% двоочкових. Так ні в кого не вдасться виграти. Не впоралися з Байнумом, який забив майже 30 очок за половину. Не вийшло зараз те, що вийшло в минулій грі. Є трохи спустошення. Можливо, не вистачило емоцій. В минулій грі гнали вперед наші фанаті, а на виїзді грати важче. Це десь вплинуло, але ключове – не впоралися по захисту.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпяття-Говерли»:

– Вітаю «Київ-Баскет» з перемогою. Вони грали краще в захисті і нападі. Скажу тільке одне – Байнум, Байнум, Байнум. Готувалися, мали дві-три опції. Дуже мало часу. Бажаю «Київ-Баскету» успіху в наступних іграх. Дякую хлопцям за сезон.

Сергій Скіра, центровий «Київ-Баскета»:

– Дякую «Говерлі і фанатам за підтримку. Дуже важка гра і серія для нас. Зроблено дуже багато роботи. В останньому матчі було два овертайми, шалена напруга на всіх. Зуміли відновитися, підійшли в доброму фізичному стані. Втоми немає. Треба готуватися до «Рівного», буде важка серія. Вже раз перемагали, треба зробити це ще раз.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Не дуже в нас вийшла перша половина. Дуже багато помилок в захисті. По нападу більш-менш. Віддали 8 підбирань на своєму щиті, хоча на цьому концентрували увагу. Нам дали по зубам в гостях на цій темі. Програли 3-4 важливих підбирання і втратили перемогу. Був акцент на це сьогодні, але в першій половині грали погано. Нам збивали темп. В другій половині стало краще. Влучили декілька своїх кидків, набагато краще захищалися. В баскетболі не виходить все, що плануєш. Інакше вигравали б з різницею 40-50 очок в кожному матчі, якби не було втрат.

Сьогодні забили 70% з-під кільця. Хочеться покращити відсоток триочкових. Сьогодні три кидки з кута дали в ребро щита. Це вперше на моїй пам’яті таке. Уже важко щось коментувати на цю тему. Якщо виконуєш кидок, маєш бути впевненим. Вже як є. Після поразки на виїзді було важко, але зібралися. Не можу сказати, що граємо на максимумі своїх можливостей. Перш за все по руху м’яча. Сьогодні було не дуже. Але 27 передач віддали. Відсоток з-під кільця краще. По підбиранням в нападі маємо більш серйозно відноситися. В неділю гра з «Рівним». Три дні тренувань, на наступний гра. Так було з «Говерлою». До «Рівного» трохи важче буде готуватися, тому що вони свіжіше. Перша гра на виїзді, тому буде важкувато. Будемо готуватися, іншого шансу в нас немає.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.