Денис Лукашов: “Ми налаштовуємося здобути третю перемогу”

Денис Лукашов: "Ми налаштовуємося здобути третю перемогу" 1 - basket.com.ua

Капітан збірної України Денис Лукашов напередодні матчу з Італією розповів про настрій в команді і налаштування на гру

– Настрій у нас бойовий. Так, була важка гра проти збірної Естонії. Але ми очікували цього. У них багато молодих баскетболістів, які грають дуже швидко і в нападі, і в захисті. Було трошки важко підібрати план на гру. Але ми не здалися, і вирвали цю перемогу.

Налаштовуємося на бій зі збірною Італії. Буде дуже важко, адже суперники грають удома. У них шалена підтримка. На кожен матч приходять близько 10 тисяч глядачів. Але ми вже грали з ними, бачили, що можемо їх перемагати, якщо не робити помилки в захисті насамперед. Ми налаштовуємося здобути третю перемогу.

– Усі, хто був добу назад на матчі Італія – Греція, чули цю скажену підтримку італійських уболівальників. У нас молода команда, не всім доводилося часто грати за такого галасу. Втім, з іншого боку в попередньому матчі саме новачки збірної показали сталеві нерви. Скажи, цей фактор шаленої домашньої підтримки італійців є значущим?

-Усе залежатиме від того, як ми почнемо цей матч. Якщо ми будемо в грі, буде виконуватися наш план на гру та буде добра взаємодія, ці 10 тисяч глядачів не будуть проблемою. Адже ми всі дорослі, ми всі грали в таких умовах. Це важко, але іноді це навіть краще, коли ти засмучуєш вболівальників своїми влучними кидками або будь-якими вдалими діями. Передусім ми повинні фокусуватися лише на своїй грі і своїх взаємодіях.

-Зі збірною Італії ви знайомі найближче з усіх суперників у групі. Однак після нашої з ними гри 24 серпня, ви вже подивилися два їхні матчі тут на ЄвроБаскеті. Тож певно є що нового сказати про італійців після інформації, отриманої тут.

-Я бачу їх шалене налаштування в кожній грі. Вони виходять на цей паркет мабуть з подвійною енергією. Вони грають удома. І цей тиск від трибун дуже відчувається. Навіть коли Греція намагалася відірватися, перевага була вже 15 очок, Італія знову поверталася до гри. І своїми шаленими діями, своєю енергією, насамперед – якщо подивитися, як поводить себе тренер під час матчу, це вибухово, він додає додаткових емоцій команді та жене всіх уперед. Буде важко, але ми намагатимемося їх побити, як то кажуть.

-На жаль, українських уболівальників не так багато на трибунах «Медіоланум форуму». Однак багато людей дивлять ваші ігри в Україні, дивляться трансляції. Скажи будь ласка для них кілька слів, для вболівальників збірної України, для всіх, хто за вас уболіває.

-Я хочу насамперед подякувати за їхню підтримку. Ми знаємо, що багато людей спостерігають за нашими виступами. В Україні зараз дуже погані часи. Україна наша бореться з ворогом. Насамперед ми дуже переживаємо  за наших воїнів, котрі боронять нашу Україну. Ми дуже вдячні, і зі свого боку намагаємося подарувати якісь позитивні емоції своїми перемогами. І ми старатимемося віддавати всі сили і боротися лише за перемогу!

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7200

Одна думка про “Денис Лукашов: “Ми налаштовуємося здобути третю перемогу”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.