Святослав Михайлюк відреагував на кращу гру в своїй кар’єрі за “Бостон”

Святослав Михайлюк відреагував на кращу гру в своїй кар'єрі за "Бостон" 1 - basket.com.ua

Атакувальний захисник “Бостон Селтікс” Святослав Михайлюк поділився думками після матчу регулярного чемпіонату НБА проти “Вашингтон Візардс” (132:122), в якому він набрав рекордні в кар’єрі 26 очок.

“Я просто взяв те, що дала мені гра. Я виконував трохи більше кидків, відкритих кидків, влучив деякі з них на початку гри. Я відчуваю, що це додало мені трохи більшої впевненості. Я та інші резервісти знали, що матимемо можливість відіграти багато хвилин сьогодні. Всі були підготовленими.

Ми раді вийти на майданчик і отримати більше ігрового часу. Всі хотіли перемогти, завершити регулярний сезон на правильній ноті та почати готуватися до плей-офф.

Я багато говорив з головним тренером Джо Маззуллою протягом сезону. Я зрозумів, що треба проявляти терпіння і бути готовим будь-якої миті до всього, що станеться. Ми розуміємо, що є однією з найкращих команд у лізі та перед нами справді великі цілі. Особисто мені потрібно завжди бути готовим, щоб допомогти команді перемогти”, – заявив Михайлюк.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1863

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.