Друга зустріч “Нью-Йорка” та “Індіани”: прев’ю матчу плей-офф НБА 9 травня

Друга зустріч "Нью-Йорка" та "Індіани": прев'ю матчу плей-офф НБА 9 травня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 03:00

«Нью-Йорк» не без проблем здолав «Індіану» (121:117) в першому матчі серії. Джейлен Брансон (43 очки, 6 передач), Донте Дівінченцо (25 очок), Джош Харт (24 очки, 13 підбирань, 8 передач), О Джи Анунобі (13 очок, 9 підбирань) і Айзея Хартенштайн (13 очок) стали кращими в складі «Нікс». Майлз Тернер (23 очки), Паскаль Сіакам (19 очок), Ті Джей Макконнелл (18 очок), Обі Топпін (12 очок0, Аарок Несміт (12 очок), Ендрю Нембард (11 очок) не допомогли «Пейсерз» своєю двозначною результативністю. Тайріз Халібертон (6 очок, 8 передач) виступив нижче свого звичного рівня, що в значній мірі завадило «Індіані» здобути позитивний результат.

«Нікс» страждають від кадрових проблем. По ходу плей-офф до кінця сезону вибули Боян Богданович і Мітчелл Робінсон. Тим не менш, команда Тома Тібодо продемонструвала здатність перемагати без них ще проти «Філадельфії» в першому раунді. «Пейсерз» буде непросто хоча б один раз виграти на «Медісон Сквер Гарден». Команда Ріка Карлайла скористалася відсутністю Янніса Адетокумбо і Деміана Лілларда в складі «Мілвокі» на попередній стадії, однак значення Богдановича і Робінсона для «Нікс» все-таки не настільки високе. «Нью-Йорк» виступає фаворитом в другій зустрічі і має хорошу можливість зміцнити своє лідерство в серії перед виїзними протистояннями в Індіанаполісі.

0

Автор публікації

Офлайн 16 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1938

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.