Збірна України відправилась на контрольні матчі в Туреччину

Збірна України відправилась на контрольні матчі в Туреччину 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України продовжує підготовку до серпневих матчів кваліфікації ЧС-2023 проти Італії (квитки тут) та Ісландії, а також до фінальної частини Євробаскета-2022.

Читайте: В національній збірній відбулись зміни у тренерському штабі

Команда Айнарса Багатскіса завершила перший етап збору в Ризі і відправилась до Стамбулу, де в рамках підготовчого турніру зіграє три контрольних матчі:

11 серпня

Україна — Туреччина

12 серпня

Україна — Польща

13 серпня

Україна — Словенія

Читайте: Національна збірна перемогла у першому контрольному матчі в рамках підготовки до Євробаскету-2022

З Риги до Стамбулу відправились 14 баскетболістів, які братимуть участь у майбутніх контрольних матчах: Денис Лукашов, Ілля Сидоров, Іссуф Санон, Віталій Зотов, Святослав Михайлюк, Павло Крутоус, Богдан Близнюк, Іван Ткаченко, Андрій Войналович, Артем Ковальов, В’ячеслав Бобров, Володимир Герун, Дмитро Скапінцев, Артем Пустовий.

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс прокоментував майбутні контрольні матчі:

“Ми одразу маємо змогу себе порівняти з турками, які укомплектовані до зубів, зі словенцями, які будуть, певно, в найкращому складі, і, звісно, поляки – далеко не подарунок. Жодна команда – не подарунок. Враховуючи все, ймовірно в деяких моментах лімітуватиму гравців, оскільки ніхто зараз не готовий грати. Максимум – 20 хвилин. Звісно, в офіційних матчах так не буде. Але зараз моментами гратимемо, лімітуючи час, від гріха подалі, щоб не було травм.

В цих матчах хочу побачити зіграність, комунікацію. Все інше буде добре. Не знаю, який буде результат товариських ігор, але головне, щоб ми робили те, що робили на тренуваннях, шліфували це. Хочу більше акценту на якості виконання того, що ми готували”.

0

Автор публікації

Офлайн 1 тиждень

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.