“Нью-Орлеан” приймає “Лейкерс”, Лень проти “Голден Стейт”: прев’ю матчів плей-ін НБА 17 квітня

"Нью-Орлеан" приймає "Лейкерс", Лень проти "Голден Стейт": прев'ю матчів плей-ін НБА 17 квітня 1 - basket.com.ua

«Нью-Орлеан» – «Лейкерс»
Початок: 02:30

«Нью-Орлеан» програв «Лейкерс» (108:124) пару днів тому в останньому матчі регулярного чемпіонату. Через це «Пеліканс» не потрапили в плей-офф напряму і змушені грати в плей-ін. Підопічні Віллі Гріна мають перевагу домашнього паркету, що є важливим, але не вирішальним фактором. Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум не можуть похвалитися великим успішним досвідом в іграх на вибування, на відміну від їх суперників. Варто зазначити, що «Нью-Орлеан» також без шансів програвав «Лос-Анджелесу» (89:133) у півфіналі внутрішнього сезонного турніру НБА в грудні.

«Лейкерс» могли б краще провести регулярний чемпіонат. Частково завадили постійні травми ключових гравців. Крім того, Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз іноді економили сили. Потрапляння в плей-ін не є фатальним сценарієм для команди Дарвіна Хема. «Лос-Анджелес» продовжить боротьбу навіть у випадку поразки від «Нью-Орлеана», однак у гостей є всі шанси уникнути подібного і вирішити всі питання з потраплянням в плей-офф у Луїзіані. Як показала практика, «Лейкерс» чудово вміють долати «Пеліканс» в по-справжньому важливих матчах.

«Сакраменто» – «Голден Стейт»
Початок: 05:00

«Сакраменто» невдало провів завершальну частину регулярного чемпіонату, тому замість здобуття прямої путівки в плей-офф змішений грати плей-ін, причому з низьким 9 номером посіву без права на помилку. «Кінгз» завадили травми Кевіна Хертера і Маліка Монка, однак залишаються питання і до якості гри зірок ДеАарона Фокса, Домантаса Сабоніса, Кігана Мюррея. Головний тренер Майк Браун також не сильно довіряв резервному центровому Олексію Леню, який дуже ефективно проявляв себе в захисті. Каліфорнійська команда часто оступалася проти аутсайдерів, втратила минулу впевненість і тепер ризикує звершити сезон раніше, ніж планувалося.

«Голден Стейт» теж в повній мірі не може бути задоволений своїм виступом в регулярному чемпіонаті. Однак «Ворріорз» навпаки додавали по ходу сезону і піднімалися з нижньої частини турнірної таблиці наверх. В першому раунді плей-офф минулого сезону команда Стіва Керра здолала «Сакраменто» (4-3) в важкій серії без переваги домашнього паркету. Тепер все вирішиться в одному матчі. У «Голден Стейт» знову хороші шанси на успіх. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Кріс Пол мають більше досвіду за суперників і знають, як здобувати результат проти «Кінгз».

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1854

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.