Іссуф Санон: “Дуже хочу попрацювати зі Степановським, у нього серйозна дисципліна”

Іссуф Санон: “Дуже хочу попрацювати зі Степановським, у нього серйозна дисципліна” 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Іссуф Санон в інтерв’ю Double Dribble пригадав виступ на чемпіонаті Європи-2022, а також поділився очікуваннями від роботи з новим головним тренером національної команди Віталієм Степановським.

Матч проти Янніса Адетокумбо для тебе найпам’ятніший за збірну? 

– Ні, не можу так сказати, адже ми цю гру програли. Мені більше подобається матч проти Італії, де я набрав 17 очок і ми виграли. Ми продемонстрували хорошу командну гру, всі були задоволені, ніхто окрім нас не очікував, що буде такий результат.

Вихід в перший раунд плей-оф Євробаскету-2022 та поразка від Польщі — це успіх чи невдача для збірної України?

– Я б сказав, що для мене це невдача. Ми могли виходити далі, могли проходити Польшу, але легко казати зараз. Для мене особисто це невдача. Вони були краще готові психологічно? Так, так, це зіграло велику роль. Але якщо ми дивитимемось на цю гру, як баскетболісти, там було мільйон факторів і зі мною погодяться всі, хто розуміє баскетбол. Але я цього не робитиму, воно того не вартує. Тож можна сказати і так, що вони були агресивніші. Але якщо ти розумієш баскетбол, то там далеко ходити не треба, там стільки факторів, що про це можна записати 25-годинне відео.

Які у тебе очікування від роботи з Віталієм Степановським?

– Позитивні очікування, дуже хочу з ним попрацювати — мені цікаво попрацювати під його керівництвом. Мені цікаво направити свою енергію в правильне русло і думаю, що він мені підкаже — він знає, як це зробити. У Віталія Степановського дуже серйозна дисципліна і всі це розуміють, всі це підтримують. Треба буде перебудовуватись деяким гравцям, зокрема мені. Адже багато хлопців вже виступали під керівництвом Степановського, їм буде значно легше. Вони розуміють його кухню, чого він хоче. Але гравцям, які з ним ще не працювали, мені зокрема, буде дуже цікаво. Не можу дочекатися.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.