Уболівальники спалили майку Кріса Пола після 7-го матчу “Фінікса” з “Далласом”

Уболівальники спалили майку Кріса Пола після 7-го матчу "Фінікса" з "Далласом" 1 - basket.com.ua

Після того, як “Фінікс” у неділю зазнав розгромної поразки від “Далласа” у домашньому сьомому матчі серії другого раунду – 90:123, кілька уболівальників «Санз» спалили майку 37-річного команди Кріса Пола.

На рахунку Пола у вирішальному матчі 10 очок та 4 передачі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

4 думки про “Уболівальники спалили майку Кріса Пола після 7-го матчу “Фінікса” з “Далласом”

  1. Violator сказав:

    Ото вже ці фанати. Їм би весь час щось палити.) Спортивний ККК.))
    Пол не заслужив такої порції критики. То ж минулого року у фіналі грав. Але старенький вже. Навіщо тоді смалити майку? Довів серію до сьомого матчу, і доля зіграла злий жарт, як свого часу під керівництвом Дока Ріверса.)
    Зате мають бути питання до Ейтона, який грав, як лайно. Такої невиразної гри від такого розпіареного гравця я давненько не бачив. Ганьба йому. Краще б його майку спалили, бо геть регрес видно.
    Букер грав після травми, тому не осуджую його в’ялу гру. Ну а в цілому, Фініксу треба міняти Ейтона. Бо майбутнього в цьому клубі я для нього не бачу.

    0
  2. Yue сказав:

    Ну це вже явно лишнє. До приходу Пола в Фінікс, це було дно західної конференції з мусорним скорером Букером. Після Пола команда відразу заграла як треба. До цього у Фініксі нормальна команда була ще за часів Неша, Стадамаєра і Меріона. Так що пустельний Арізонський клуб має бути більш вдячніший. Туди і так ніхто з негрів не хоче їхати, і невідомо коли наступного разу у них буде нормальна команда знову.

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.