Поліція затримала центрового “Шарлотт”, який перевозив більше 1 кг маріхуани

Поліція затримала центрового "Шарлотт", який перевозив більше 1 кг маріхуани 1 - basket.com.ua

Центровий «Шарлотт» Монтрез Харрелл звинувачується у незаконному зберіганні та перевезенні наркотиків після інциденту, який стався у штаті Кентуккі у травні.

28-річного Харрелла заарештували 12 травня після зупинки його автомобіля. Харрелла зупинили в Річмонді, коли поліцейські вважали, що він надто близько йшов за машиною, яка їхала попереду.

Офіцер відчув запах марихуани з машини. Харрелл зізнався, що у нього в штанях є невелика кількість наркотичної речовини.

Харрелл керував автомобілем Honda Pilot 2020 випуску, який, за словами гравця НБА, був взятий ним напрокат. Поліцейський провів обшук машини, в результаті з’ясувалося, що у рюкзаку на задньому сидінні було 1,3 кілограми марихуани у вакуумних пакетах.

Порушення Харрелла передбачає позбавлення волі терміном від 1 до 5 років зі штрафом у вигляді від 1000 до 10 000 доларів.

Харрелл – найкращий запасний НБА у сезоні-19/20. Цьогорічний сезон він починав у «Візардс», у лютому його обміняли на «Хорнетс». У 26 матчах за команду Монтрез набирав 11,3 очка, 4,8 підбирання та 1,9 передачі в середньому за гру.

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.