Открытое письмо Михаила Бродского Владимиру Дубинскому

Открытое письмо Михаила Бродского Владимиру Дубинскому 1 - basket.com.ua

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський направив на адресу президента Прометея Володимира Дубинського відкритого листа з проханням підтвердити факт відправлення чоловічої команди на тренувальний збір до Чехії.

Михайло Бродський має підозру, що деякі гравці команди не полетіли до Чехії, а інформація про закордонний збір команди наразі ставить під сумнів проведення домашнього матчу національної збірної України проти Іспанії у Києві:

“Шановний пане Дубинський, враховуючи останні події в українському баскетболі, є кілька питань, які, на моє глибоке переконання, вимагають пояснення з вашого боку.

1. Збори в Чехії. В тексті, опублікованому вами 12 лютого на своїй сторінці в соцмережі «Facebook», ви повідомили громадськість про те, що згідно з прийнятим вами рішенням команда БК «Прометей» у повному складі після домашньої гри Суперліги проти Черкаських Мавп (13.02) у понеділок (14.02) відлітає на збори до Чехії, з метою підготовки до матчів Ліги Чемпіонів і що це ваша мета №1. Відповідно до того ж тексту жіноча команда БК «Прометей», в рамках підготовки до фінальних ігор Кубку ФІБА Європи, відлітає 14.02 на двотижневі збори до Болгарії (не дивлячись на участь команди у Фіналі восьми жіночого кубка з 17 до 20.02). Те саме ви мені підтвердили у телефонній розмові. Проте, за нашою інформацією, в тому числі інформацією у відкритому доступі (Facebook, Instagram), гравцям БК «Прометей», в т.ч. гравцям Національної збірної команди України, була надана відпустка і, відповідно, гравці сьогодні перебувають «хто-де». Ми просимо підтвердити чи спростувати цю інформацію.

2. Гра проти збірної Іспанії. На сьогоднішній день, незважаючи на продуктивні переговори та консультації з ФІБА, що ведуться протягом останніх тижнів, у нас несподівано з’явилися складнощі з проведенням гри проти Іспанії в Києві. Як бачите, ФІБА дещо змінила риторику в даному питанні і, будучи поінформованою про вивезення команди БК «Прометей» з України, прийняла рішення все-таки провести гру в іншій країні. Переконаний, не останню роль у цьому відіграли ваші сумнівні та необґрунтовані рішення щодо вивезення команд за кордон. У той час, коли ми продовжуємо Чемпіонат, проводимо Фінал восьми жіночого Кубка, хочемо прийняти збірну Іспанії в Києві та переконуємо ФІБА у стабільності та зайвій, штучно створеній паніці в інформаційному полі, ви своїми рішеннями тільки сприяєте зміцненню помилкових та необґрунтованих побоювань та уявлень, вданому випадку зі сторони Федерації баскетболу Іспанії та ФІБА, про рівень безпеки в Україні, що, в принципі, з огляду на сьогоднішній розпуск гравців збірної України перед найважнішими матчами збірної, можна розцінювати як диверсію проти національних інтересів.

Прохання надати відповідь в найближчий час”.

Открытое письмо Михаила Бродского Владимиру Дубинскому 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

6 думок про “Открытое письмо Михаила Бродского Владимиру Дубинскому

  1. Денис Ковалев сказав:

    Все правильно и по делу. Украинские игроки вообще должны сидеть в стране в такой важный момент. Но им, видимо, пофиг….на свою страну, на свой народ, на сборную. Мальчишки не понимают, что они являются медийным лицом….уж не в спортзале мячик гоняют, а взрослые профессиональные игроки. Будьте мужиками, вернитесь в страну!

    0
  2. Дмитро Дорошенко сказав:

    Дивно, Михайле Юрійовичу. То ви намагаєтесь контролювати взагалі все, що в Україні пов’язане зі словом “баскетбол”, штрафуєте гравців за участь у дворових турнірах і товариських матчах, штрафуєте президентів і тренерів, видаєте абсурдні накази, а тут – так скромно, лише відкритий лист і прохання про роз’яснення. Саме в тій ситуації, коли зажратого функціонера варто було б прокотити по повній.

    0
  3. Alex Baiduzh сказав:

    И я не думаю, что президент клуба должен отчитываться перед президентом федерации о своих действиях.

    Клуб – в топ-16 Лиги Чемпионов, если вы не забыли.

    Да, пусть лучше бы легионеры разъехались бы, как в одной команде пчеловодов-бизнесменов.

    Запасаемся попкорном.

    -5

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.