Євген Мурзін: “Хочу висловити велику повагу Онуфрієву і Адедирану. Треба брати з них приклад”

Євген Мурзін: "Хочу висловити велику повагу Онуфрієву і Адедирану. Треба брати з них приклад" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Самбір»

Максим Лисак, центровий «Самбора»:

– Матч склався не на нашу користь. Була достатньо цікава гра перші три чверті. Ми нав’язали бій, могли перемогти. В четвертій чверті не вистачило концентрації, пішли дурні помилки. Вітаю суперника з перемогою. У них дуже високий відсоток влучання триочкових, вище середнього.

Володимир Полях, головний тренер «Самбора»:

– Перед грою ми з хлопцями спілкувалися. Я їм нагадав минулий сезон, коли «Самбір» отримав можливість грати в Вищій лізі. Потім була перша перемога. Сьогодні знову історична гра. Сьогодні зустріч з командою Суперліги, який би її рівень не був зараз. Не кажу, що нас опустили з небес на землю. Радий, що з’явилася така можливість. Для більшості гравців це була перша така гра. Радий, що такий досвід у нас з’явився. Хотілось дати всім бути на майданчику. Радий, що всі набрали очки.

Вітаю «Говерлу». Дуже солідна точність триочкових у них – 58%, 18 влучань. Коли дивишся Суперлігу, важко порівняти нас і «Говерлу» чи «Запоріжжя». Сьогодні у хлопців така можливість була. Вийшов далі «Прометей», лідер Вищої ліги і один з фаворитів Кубку. Буду слідкувати. Хочу побажати удачі «Говерлі» і Євгену Мурзіну. Ми добре знайомі, це якісний тренер. Видно, що його хлопці прогресують і ростуть. Можливо, ми не дуже багато задоволення отримали від цієї гри, але дуже багато людей в Самборі дивилося матч. Нам бажали успіху.

Арсен Тимофійчук, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Почали погано, у нас був перебір фолів у «великих» гравців. Було важко справлятися під кільцем. З третьої чверті зібралися, зробили невеликий ривок, хороший відсоток триочкових був. Тому перемогли. Дуже багато енергії дають вболівальники. Запрошуємо на наступну гру. Завтра буде ще цікавіше. «Старий Луцьк» – сильний суперник. У них після Нового року додалося кілька гравців. Буде важко, але ми зробимо все, що можемо.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Вітаю всіх з перемогою. Дякую вболівальникам і гравцям. Давно не пам’ятаю, щоб ми набирали 100 очок. Всі думки про наступну зустріч. Хочу висловити велику повагу Онуфрієву і Адедирану. Гарні гравці. Треба брати приклад з них. Чекаємо наступну гру.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.