Вембаньяма проти Дончича, битва за перше місце на Заході: прев’ю матчів НБА 20 березня

Вембаньяма проти Дончича, битва за перше місце на Заході: прев'ю матчів НБА 20 березня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Х’юстон»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (11-57) програв 4 матчі поспіль. Білаль Кулібалі вибув до кінця сезону через травму, а Кайл Кузма, Таюс Джонс, Дені Авдія, Джордан Пул працюють переважно на особисту статистику. «Візардс» не мають особливої мотивації на матч з «Х’юстоном» (32-35). У «Рокетс» протилежна ситуація. Команда Іме Ідоки видала серію з 5 перемог і все ще може поборотися за місце в плей-ін Західної конференції, наздогнавши «Голден Стейт» (35-32). Діллон Брукс, Джейлен Грін, Фред Ванвлін повинні вийти на паркет сконцентрованими, що робить гостей явним фаворитом зустрічі.

 «Орландо» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Орландо» (40-28) претендує на топ-4 Східної конференції. Для реалізація цілі Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Коул Ентоні, Джейлен Саггз зобов’язані брати очки з аутсайдерами типу «Шарлотт» (17-51). «Хорнетс» відверто дограють регулярний чемпіонат. Васіліє Міцич, Брендон Міллер, Грант Вільямс, Майлз Бріджес навряд чи відчайдушно боротимуться за позитивний результат проти «Меджик» на виїзді.

«Бруклін» – «Нью-Орлеан»
Початок: 01:30

«Бруклін» (26-42) програв три матчі підряд. Лідери «Нетс» Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Ніколас Клекстон іноді виходять на паркет з більш-менш солідною мотивацію, але подібні моменти трапляються рідко. «Нью-Орлеан» (41-26) впритул наблизився до топ-4 Заходу. «Пеліканс» лише на одну поразку відстають від «Кліпперс». Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум зроблять все можливе, щоб ситуація для команди Віллі Гріна не погіршилася за підсумками виїзду в Нью-Йорк.

«Сан-Антоніо» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» (15-53) виграв попередній матч з «Брукліном» (112:115 ОТ). Є велика вірогідність, що Віктор Вембаньяма, Девін Вассел і Джеремі Сохан після цього розслабляться. Хоча техаське дербі проти «Далласа» (39-29) в певній мірі носить принциповий характер для «Сперс». В будь якому випадку, «Маверікс» – явний фаворит зустрічі. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон намагаються вибороти пряму путівку в плей-офф Заходу і не планують віддавати очки аутсайдеру.

«Міннесота» – «Денвер»
Початок: 03:00

«Міннесота» і «Денвер» мають однаковий баланс в турнірній таблиці і ведуть боротьбу за перше місце в Західній конференції. «Тімбервулвз» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Юти» (114:104). Ентоні Едвардс отримав вивих пальця після потужного данку через Джона Коллінза, але повинен вийти на паркет. Є проблеми з лівим ребром у Руді Гобера, який не грав в Солт-Лейк-Сіті. «Денвер» відпочивав на день більше після драматичної поразки від «Далласа» (105:107). У «Наггетс» здорові всі ключові гравці – Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер. Це дає команді Майка Мелоуна хорошу можливість здобути дуже важливу перемогу в Міннеаполісі над конкурентом, який достатньо вразливий в даний момент часу.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1823

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.