Важливі ігри для команд Михайлюка і Леня, “Кліпперс” проти “Індіани”: прев’ю матчів НБА 26 березня

Важливі ігри для команд Михайлюка і Леня, "Кліпперс" проти "Індіани": прев'ю матчів НБА 26 березня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Шарлотт»
Початок: 01:00

«Клівленд» (43-28) намагається втриматися в топ-3 Східної конференції під час травм Донована Мітчелла, Макса Струса і Евана Моблі. Айзек Окоро, Каріс Леверт, Джарретт Аллен важко здобувають результат для «Кавальєрс». «Шарлотт» (17-53) може трохи полегшити життя команді Джей Бі Бікерстаффа. У «Хорнетс» немає мотивації в кінці регулярного чемпіонату. Васіліє Міцич, Грант Вільямс, Майлз Бріджес зараз, головним чином, дбають лише про особисту статистику.

«Атланта» – «Бостон»
Початок: 01:30

«Атланта» (31-39) з відверто негативним балансом все одно фінішує в зоні плей-ін Сходу. «Хоукс» чекають на відновлення Трея Янга через пару тижнів. В цей час Клінт Капела, Богдан Богданович, Деандре Хантер, Деджонте Мюррей намагатимуться зачепити пару сенсаційних перемог. «Бостон» (57-14) достроково забезпечить собі перше місце в конференції, якщо виграє в Джорджиї. Хороша мотивація для зірок «Селтікс» Джейсона Тейтума і Джейлена Брауна, які в разі успіху в наступних іграх можуть отримати трохи перепочинку перед плей-офф і дати більше хвилин резервістам Святославу Михайлюку, Джейлену Спрінгеру, Ксавьєру Тіллману та іншим.

«Нью-Йорк» – «Детройт»
Початок: 01:30

«Нью-Йорк» (42-28) хоче втриматися в топ-4 Сходу, а в ідеалі потіснити «Клівленд» з третього місця. Після відновлення О Джи Анунобі і Джейлена Брансона «Нікс» близькі до виконання цілі. Головне завдання команди Тома Тібодо – не втрачати очки з відвертими аутсайдерами типу «Детройта» (12-59). «Пістонс» мало що здатні протиставити господарям. Якась особлива мотивація є лише у Євана Фурньє, якого вивели з ротації «Нікс» цього сезону, а потім обміняли в «Детройт» перед дедлайном.

«Торонто» – «Бруклін»
Початок: 01:30

«Торонто» (23-46) і «Бруклін» (26-45) – типові невмотивовані аутсайдери в кінці регулярного чемпіонату. Якась особлива жага до боротьби на паркеті в протистоянні «Репторс» і «Нетс» може спостерігатися лише у захисника гостей Денніса Шрьодера. Німець опинився в «Брукліні» в результаті обміну з «Торонто» перед дедлайном. «Репторс» при цьому позбавилися від Сперсера Дінвідді, якого отримали за Шрьодера. В цілому пара непередбачувана, але у господарів травмовані Скотті Барнс і Якоб Пелтль, що дає непогані шанси на успіх гостей.

«Сан-Антоніо» – «Фінікс»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» програв «Фініксу» (106:131) в попередньому домашньому матчі. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Юсуф Нуркич знову збираються без проблем перекидати Віктора Вембаньяму, Девіна Вассела і Джеремі Сохана. Скоріш за все, у підопічних Френка Вогеля вийде це зробити. «Сперс» поступаються «Фініксу» в класі і мають набагато менше мотивації, перебуваючи на дні турнірної таблиці Західної конференції.

«Х’юстон» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Х’юстон» (35-35) виграв 8 матчів поспіль і підтискає «Голден Стейт» в боротьбі за плей-ін Заходу. Джейлен Грін, Діллон Брукс і Фред Ванвліт планують продовжити вдалий відрізок у грі з «Портлендом» (19-52). «Рокетс» не повинні зустрітися з відчайдушним супротивом «Трейл Блейзерс». Іноді лідери гостей Анферні Саймонс, Джеремі Грант, Деандре Ейтон демонструють яскраву гру, але навіть в таких випадках це рідко конвертується в перемоги команди Чонсі Біллапса.

«Чикаго» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Чикаго» (34-37), скоріш за все, завершить регулярний чемпіонат на 9 місці в Східній конференції. Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт вже подумки готуються до плей-ін. При цьому «Буллз» не збираються занадто розслаблятися. «Вашингтон» (13-58) вибрався з останнього місця після перемог над «Сакраменто» і «Торонто». На цьому подвиги «Візардс» ризикують закінчитися. Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія не схильні вигравати 3+ матчі поспіль в цьому сезоні.

«Денвер» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Денвер» (50-21) значно додав після перерви на Матч зірок і нарешті піднявся на перше місце в Західній конференції. Розслаблятися «Наггетс» рано, оскільки «Оклахома» і «Міннесота» прагнуть їх наздогнати. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Майкл Портер і Аарон Гордон чекають в гості «Мемфіс» (24-47), який мало що може їм протиставити. У лідерів «Гріззліз» Дезмонда Бейна, Джарена Джексона, Джи Джи Джексона проблеми з мотивацією. Крім того, вони значно поступаються зіркам команди Майка Мелоуна в класі.

«Юта» – «Даллас»
Початок: 03:00

«Юта» (29-42) фактично «зливає» залишок сезону після втрати шансів на плей-ін. Головний тренер «Джаз» Вілл Харді все частіше випускає на паркет новачків, хвилини Колліна Секстона, Джордана Кларксона, Джона Коллінза лімітуються. «Даллас» (41-29) прагне потрапити в плей-офф Заходу напряму. Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон проблем з мотивацією не мають і їдуть в Солт-Лейк-Сіті з чітким наміром здобути дуже необхідну для «Маверікс» перемогу.

«Сакраменто» – «Філадельфія»
Початок: 04:00

«Сакраменто» (41-29) хоче піднятися в топ-6 Заходу за підсумками регулярного чемпіонату. «Кінгз» часто оступаються зі «зливними» аутсайдерами, інакше команда Майка Брауна вже була б там. Цього разу ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс, Олексій Лень зіткнуться з номінально сильним суперником. «Філадельфія» (39-32) без травмованого Джоела Ембііда дуже вразлива. Тим не менш, Кайл Лоурі, Тайріз Максі, Бадді Хілд, Келлі Убре поступово налагоджують взаємодію на паркеті. «Сіксерс» – андердог в протистоянні з «Кінгз», але далеко не безнадійний.

«Кліпперс» – «Індіана»
Початок: 04:30

«Кліпперс» (44-26) важливо зберегти поточне четверте місце на Заході. Повернення після травми Рассела Вестбрука значно допоможе «Лос-Анджелесу», хоча основну роботу все ще повинні виконувати Джеймс Харден, Пол Джордж і Кавай Ленард. «Індіана» (40-32) проведе «бек-ту-бек» після програної «перестрілки» з «Лейкерс» (145:150). Тайріз Халібертон, Майлз Тернер, Паскаль Сіакам накопичили втому, але все одно можуть принести «Пейсерз» перемогу у випадку збереження атакуючої продуктивності і певних покращень в захисті.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.