Складний виїзд “Голден Стейт”, Леброн проти Йокича і ще 7 ігор: прев’ю матчів НБА 9 лютого

Складний виїзд "Голден Стейт", Леброн проти Йокича і ще 7 ігор: прев'ю матчів НБА 9 лютого 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Голден Стейт»
Початок: 02:00

«Індіана» (29-23) награє новий склад з Паскалем Сіакаком. Тепер саме Сіакам прибрав до себе функції лідера «Пейсерз», потіснивши Тайріза Халібертона. В останніх двох матчах це нарешті конвертувалося в перемоги команди Ріка Карлайла. «Голден Стейт» (23-25) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Філадельфії» (104:126). Лідери «Ворріорз» Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга втомилися і зіткнуться з серйозним суперником, тому легкості на паркеті їм точно не слід очікувати.

«Орландо» – «Сан-Антоніо»
Початок: 02:00

«Орландо» (27-24) повернувся в боротьбу за пряму путівку в плей-офф Східної конференції після відновлення Франца Вагнера. «Меджик» іноді збоять, але в цілому підопічні Джамала Мозлі суттєво додали в якості гри за останні пару тижнів. «Сан-Антоніо» (10-41) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Маямі» (104:116). Навіть в ідеальному функціональному стані Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Келдон Джонсон мало що могли б протиставити «Орландо» у гостях. На фоні втоми «Сперс» тим більше є явним аутсайдером в цій парі.

«Бруклін» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Бруклін» (20-30) помітно відстав від зони плей-ін Сходу. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кем Томас грали майже без мотивації останнім часом. Кілька ситуативних перемог ситуацію для «Нетс» в цілому не змінили. «Клівленд» (33-16) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Вашингтона» (114:106). Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд накопичили певну втому, але цей фактор нівелюється чудовою формою «Кавальєрс». Команда Джей Бі Бікерстаффа виграла 15 з попередніх матчів і в Брукліні втрачати очки не збирається.

«Нью-Йорк» – «Даллас»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (33-18) достойно грає без травмованих О Джи Анунобі і Джуліуса Рендла. На днях мікротравму отримав Джейлен Браун, тому Донте Дівінченцо, Айзея Хартенштайн, Джош Харт і Прешес Ачіува повинні ще більше старатися на паркеті. «Даллас» (28-23) спробує скористатися кадровими проблемами «Нікс». У «Маверікс» відновився Кайрі Ірвінг, який разом з Лукою Дончичем налаштований покращити турнірні позиції команди Джейсона Кідда.

«Мемфіс» – «Чикаго»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (18-33) має серію з 6 поразок. Це не викликає подиву, враховуючи епідемію травм в «Гріззліз». Інколи головний тренер Тейлор Дженкінс міг розраховувати лише на двох гравців з гарантованими контрактами. Зараз готові грати як мінімум Джарен Джексон, Санті Альдама і Люк Кеннард, але «Чикаго» (24-27) все одно є фаворитом. У «Буллз» до кінця сезону вибув Зак Лавін, однак доступні Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт, Андре Драммонд, Патрік Вільямс, які в цілому вище класом за суперників.

«Мілвокі» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Мілвокі» (33-18) відверто не вражає після призначення Дока Ріверса на посаду головного тренера – 1 перемога при 4 поразках. Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард поки грають гірше, ніж за часів Едріана Гріффіна. «Міннесота» (35-16) залишається на другому місці в Західній конференції. Тим не менш, «ТІмбервулвз» дуже часто почали втрачати очки зі слабкими суперниками. Далеко не факт, що Карл-Ентоні Таунс, Ентоні Едвардс, Руді Гобер скористаються нинішньою вразливістю «Бакс».

«Фінікс» – «Юта»
Початок: 04:00

«Фінікс» (30-21) повернувся додому після виснажливого турне по Сходу. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Бредлі Біл і Девін Букер налаштовані радувати власних фанатів. «Юта» (26-26) теоретично здатна нав’язати супротив команді Френка Вогеля, однак Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон в цілому поступаються класом суперникам. Перемога «Джаз» в Аризоні стане сенсацією.

«Лейкерс» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Лейкерс» (27-25) виграли три матчі поспіль і більш-менш безпечно почувають себе в зоні плей-ін Заходу. Від Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Остіна Рівза і Д’Анджело Рассела очікують більшого, однак зі стабільністю у «Лос-Анджелеса» є проблеми. Тим не менш, підопічні Дарвіна Хема часто дивують проти сильних суперників, яким однозначно є «Денвер» (35-16). «Наггетс» повноцінно включилися в боротьбу за лідерство в конференції. Нікола Йокич, Джамал Мюррей і компанія повинні відкинути думки про те, що в Лос-Анджелесі їх чекає легка прогулянка з гарантованим позитивним результатом.

«Портленд» – «Детройт»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-35) дограє чемпіонат без особливої мотивації. Малкольм Брогдон, Джеремі Грант, Скут Хендерсон іноді радують фанатів «Трейл Блейзерс», але не дуже часто. «Детройт» (7-43) може зробити підопічним Чонсі Біллапса свого роду «подарунок». «Пістонс» проведуть «бек-ту-бек» після сенсаційно вдалого виїзду до «Сакраменто» (133:120). В Орегоні у Джейдена Айві, Джейлена Дюрена, Осара Томпсона і Алека Бекса може просто не вистачити сил і бажання ще раз битися за перемогу.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.