Розпочато продаж квитків на Фінал чотирьох Кубку України

Розпочато продаж квитків на Фінал чотирьох Кубку України 1 - basket.com.ua

Кубок України з баскетболу повертається. Після перерви у два роки Україна знову дізнається володаря трофею!

Вирішальні протистояння відбудуться у київському ПС Венето. 9-го та 10-го березня тут пройдуть матчі півфіналів та фіналу!

Чотири кращі команди Кубку України – Дніпро, Прометей, Київ-Баскет та Старий Луцьк –  зіграють у Києві. Матчі пройдуть з уболівальниками, однак, зважаючи на безпекові норми, їх кількість у залі буде лімітованою. Тому, будь ласка, попіклуйтеся про заздалегідь придбаний квиток!

Купити квиток на півфінальні матчі 9 березня

​Купити квиток на фінальний матч 10 березня

Увага! За одним квитком ви можете відвідати обидва півфінальні матчі 9-го березня. На фінальну гру 10-го березня потрібно придбати новий квиток.

Фінал чотирьох Кубку України:

Київ, ПС Венето 9-10 березня 

Субота, 9 березня

14:00 Київ-Баскет – Прометей

17:00 Старий Луцьк – Дніпро

Неділя, 10 березня

17:00 Фінал

Всі матчі Фіналу чотирьох Кубку України будуть показані в ефірі телеканалу XSPORT та на Youtube ФБУ.

Нагадаємо, лідер Вищої ліги Прометей переміг в домашньому баблі, Київ-Баскет вдома на шляху до Фіналу чотирьох здолав вищоліговий Селф Мейд і Рівне-ОШВСМ, Старий Луцьк в Івано-Франківську обіграв Запоріжжя та Прикарпаття-Говерлу, а Дніпро на першому етапі вдома здолав БІПУ та Черкаські Мавпи.

Востаннє володар Кубку України був визначений у сезоні 2020/21 – Будівельник у фінальному матчі в Палаці спорту переміг Черкаські Мавпи.  В сезоні 2021/22 змагання Кубку України не було дограно через початок повномасштабної війни у лютому 2022 року.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.