Ронен Гінзбург: “Деякі гравці втратили впевненість, однак це не виправдання”

Ронен Гінзбург: "Деякі гравці втратили впевненість, однак це не виправдання" 1 - basket.com.ua

Коментар головного тренера БК “ПрометейРонена Гінзбурга після поразки у матчі з “Огре”, яка стала першою для команди у поточному сезоні Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги.

– Тренере, що відбувається з командою?

– Я вважаю, соромно так грати. Проблема не в поразці, поразки стаються з багатьма командами, які грають у режимі двічі на тиждень. Але саме те як ми граємо у нападі та захисті — це ганьба. Зараз у нас не найкращий період. Найсильніша команда виходить з такої ситуації, відновлюється таким чином яким має можливість.

– Що ви сказали гравцям у роздягальні?

– Мені не треба їм нічого казати. Я кричав на них у роздягальні у великій перерві. Я думаю, деякі гравці втратили впевненість, однак це не виправдання, вони мають грати набагато краще. 

– Як ви збираєтеся вирішувати ці проблеми?

– Ми маємо вирішити їх. Час покаже. Наші проблеми дуже пов’язані з ментальністю гравців найсильнішого клубу. Але ми не тільки команда, яка має проблеми. Ми не мали проблем попередні три роки. Зараз час зіткнутися з проблемами.

– Що б ви хотіли побачити від своїх гравців у середу у грі Єврокубка з “Вулвз”?

– У середу буде інший баскетбол, однак звісно якщо ми вийдемо з кращим ставленням. Ми маємо бути сильнішими, не такими як у попередній грі Єврокубка, яку ми розпочали добре, але потім ми не реагували, коли суперник став грати краще. Передусім я хочу побачити характер. Упевненість приходить від захисту, не від нападу.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 749

2 думки про “Ронен Гінзбург: “Деякі гравці втратили впевненість, однак це не виправдання”

  1. Aurum сказав:

    Что-то проморгали с комплектацией в межсезонье, игиоки не чувствуют себя командой. Новички-иностранцы совсем не велут команоу вперед, как делали Стефенс, Кеннеди и Клавелл. Надо что-то менять.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.