Реванш “Бостона” за болючу поразку, Зайон проти Янніса: прев’ю матчів НБА 29 березня

Реванш "Бостона" за болючу поразку, Зайон проти Янніса: прев'ю матчів НБА 29 березня 1 - basket.com.ua

«Атланта» – «Бостон»
Початок: 01:30

«Атланта» (33-39) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Брукліном» (120:106). «Хоукс» здолали опонента без особливих труднощів, але Деандре Хантер, Клінт Капела, Богдан Богданович і Деджонте Мюррей накопичили певну втому. «Бостон» не грав три дні. В останнє «Селтікс» виходили на паркет саме в Атланті і поступилися команді Квіна Снайдера з рахунком 118:120. По ходу зустрічі «Хоукс» зробили неймовірний камбек – відігралися з -30. Господарям буде надзвичайно складно ще раз переграти підопічних Джо Маззулли. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Крістапс Порзінгіс налаштовані взяти реванш, хоча вони вже й забезпечили своєму клубу дострокове перше місце в Східній конференції за підсумками регулярного чемпіонату.

«Нью-Орлеан» – «Мілвокі»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (44-28) веде боротьбу з «Кліпперс» за четверте місце в Західній конференції. «Пеліканс» в минулій грі поступилися «Оклахомі» (112:119), чим погіршили власні позиції. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем намагатимуться реабілітуватися перед рідною публікою. «Мілвокі» (46-26) програв «Лейкерс» (124:128 2 ОТ) і втратив навіть суто примарні шанси наздогнати лідера Сходу «Бостон». Тепер зіркам «Бакс» Деміану Лілларду, Яннісу Адетокумбо і Крісу Міддлтону необхідно якнайшвидше відійти від цієї невдачі в психологічному плані. Ще одна поразка команди Дока Ріверса приведе до загрози втрати поточного другого місця, на яке з конкурентів зазіхає як мінімум «Нью-Йорк».

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.