“Реал” – “Барселона”: слова головних тренерів напередодні матчу

"Реал" - "Барселона": слова головних тренерів напередодні матчу 1 - basket.com.ua

У матчі 5-го туру Євроліги “Реал” вдома зіграє з “Барселоною”. Іспанські клуби ще не програвали цього сезону у найпрестижнішому турнірі Європи. Чус Матео та Рожер Грімау поділилися очікуваннями від поєдинку.

Це вже третє класико у сезоні? “Реал” – “Барселона” – це дуже привабливо, тому що є суперництво, і воно особливе. Це вже втретє, і, звичайно, будуть ще протистояння, і ще, але атмосфера кожного разу завжди інша.

Барселона” грає дуже добре, з великою впевненістю та має дуже талановитих гравців, без сумніву, це суперкоманда. Вони грають більш впевнено і здобули дуже варті перемоги проти “Партизана” та “Олімпіакоса”, а також перемагали “Ефесом” та “Баварією”.

Це суперник, який починає знайомитися, в тому числі зі своїм тренером. З часом вони будуть грати краще, хоча зараз вони грають на надзвичайному рівні, і їх дуже важко перемогти. Вони тільки нам програвали.

У нас справи йдуть добре. Ми розуміємо, чого хочемо, і ми та команда, якою хочемо бути. Ми захищаємося інтенсивно та з амбіціями перемогти, але розділяючи м’яч. Ми передаємо м’яч і підтримуємо, щоб в атаці ми знаходили найкращий кидок, а в обороні ми могли демонструвати свою силу, коли цього не вистачає. Мені це подобається, але я завжди кажу, що ви повинні підтримувати це з часом. Сезон дуже довгий, і ми повинні ігнорувати все те, що говорять – як хороше, так і погане. Ми повинні докладати зусиль щодня, і саме це дає результат.

Рожер Грімау? Його ситуація схожа на мою, яка була минулого року. Але я думаю, що вона інша, тому що він дуже швидко знаходить стиль гри, а минулого року на той момент ми ще не знайшли його. Треба завжди не літати в небі, а думати лише про щоденну роботу, бо в довгостроковій перспективі це приносить плоди. 

Як змінилась “Барселона”? Тієї жорсткості, яка робила його дуже міцним суперником у попередні роки з Ясікявічюсом, зараз не так багато. Іноді це йде супернику на користь, а в іноді і ні. Інший спосіб гри і стиль. Інший був такий же хороший, як і цей. Вони обидва чудові тренери, з Ясікявічюсом просто потрібно побачити, наскільки добре він працював у попередні роки, і я пророкую велике майбутнє Грімау, у нього все дуже добре.

Прихід Кампаццо зробив нас кращими в атаці? Так, це, безумовно, допомогло, як і той факт, що наш склад разом грає довго, ми краще знаємо, у що хочемо грати. Багато факторів, і серед них Факундо, які допомагають нам зрозуміти стиль гри, який ми шукаємо. З ним ми розподіляємо ролі краще, ніж минулого року. Він розігруючий і ідеально підходить для команди.

Очікування від гри? Я завжди чекаю найкращого від суперника. Я не думаю, що вони зіграють нижче свого рівня, а вони показують чудовий рівень.  Сьогодні ми побачимо чудову “Барселону”, і я сподіваюся, що моя команда буде кращою“, – сказав Чус Матео.

Я дуже задоволений розвитком команди в атаці та захисті, але попереду ще багато сезону. Це просто ще одна гра, навіть якщо вона важлива. Ми надаємо велике значення класико, але зараз лише п’ятий тур Євроліги.

Ми хочемо виграти кожну гру від сьогодні до кінця сезону. Проти Мадрида, звичайно, теж. Так само і “Реал” хоче перемогти нас. Це не таємниця. Перемога в класико робить вас дуже щасливими, а програш дуже засмучує.

Ми зіграємо з ними вже втретє, а сезон тільки почався. Ми будемо грати проти них багато разів, і завжди повинні знати, що у вас спрацювало, а що ми можете змінити.

Щоб перемогти “Реал”, нам потрібно добре робити багато речей, наприклад, контролювати підбирання та втрати. У них чудові гравці. Кампаццо набуває великої важливості, у нього все дуже добре. І величезна фізична сила, якою володіє Таварес, також допомагає команді бути більш агресивними в захисті”, – зізнався Рожер Грімау.

0

Автор публікації

Офлайн 13 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7296

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.