“Прометей” підписав американського захисника Роба Грея

"Прометей" підписав американського захисника Роба Грея 1 - basket.com.ua
Джерело: https://t.me/bc_prometey

Американський захисник Роб Грей став новачком Прометей.

Роб народився у Форест Ciтi, Пiвнiчна Каролiна, США. Американський захисник навчався у коледжах Ховард та Хьюстон. У Європі виступав, починаючи з 2019 року, у французьких клубах “Бург”, “Метрополiтанс 92” та “Монако”, турецькому “Тофажi”.

У складі “Монако” Роб Грей став володарем Єврокубку сезону 2020/2021. Того сезону за свою команду в турнірі в середньому він набирав 17.2 очка. Роб Грей став MVP півфінальної серії з іспанською Гран Канарією, набравши 25 очок у першому матчі серії, а у другому став автором переможного кидка. Крім того, у цій серії він влучав з-за дуги з точнiстю 71,4%.

Минулого сезону за підсумками регулярного чемпіонату Туреччини Роб Грей разом зі своїм “Тофажем” посів 7 місце, після чого його клуб поступився у півфінальній серії “Фенербахче”, а також брав участь у Лізі чемпіонів.

У 26 матчах чемпіонату Туреччини Грей у середньому набирав 17.9 очка, віддавав 3.8 передачі та здійснював 3.7 підбирань. У 10 матчах Ліги чемпіонів новачок “Прометея” в середньому набирав 21.0 очко + 3.3 передачі + 3.0 підбирання.

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7181

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.