“Маямі” проти “Чикаго”, “Нью-Орлеан” приймає “Сакраменто”: прев’ю матчів плей-ін НБА 20 квітня

"Маямі" проти "Чикаго", "Нью-Орлеан" приймає "Сакраменто": прев'ю матчів плей-ін НБА 20 квітня 1 - basket.com.ua

«Маямі» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Маямі» був дуже близький до перемоги над «Філадельфією» (104:105) в минулому матчі плей-ін. Тайлер Хірро, Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Хайме Хакес, Кевін Лав ледь не здолали фаворита в гостях, не дивлячись на відсутність травмованих Террі Розіра і Джоша Річардсона. На жаль для «Хіт», серйозне пошкодження також отримав Батлер, який не зіграє проти «Чикаго» через проблеми з внутрішньою боковою зв’язкою коліна. Це не значить, що в команди Еріка Споельстри немає шансів пройти в плей-офф. Відсутність лідера стане серйозним ударом для «Маямі», але господарі все одно вважаються фаворитом зустрічі з «Чикаго». Втрата Батлера скоріше шкодить «Хіт» в перспективі в потенційній серії першого раунду плей-офф проти «Бостон Селтікс».

«Чикаго» без особливих труднощів здолав «Атланту» (131:116) в першому матчі плей-ін. Кобі Вайт (42 очки, 9 підбирань, 6 передач) чудово проявив себе, Нікола Вучевич (24 очки, 12 підбирань), Демар Дерозан (22 очки 9 передач) і Айо Досунму (19 очок) непогано допомогли йому. «Буллз» також мають свою кадрову втрату – Алекс Карузо отримав розтягнення зв’язок лівого гомілкостопу після того, як на ногу йому випадково наступив одноклубник Андре Драммонд. Скоріш за все, Карузо не зіграє проти «Маямі». Його значення для команди Біллі Донована не таке велике, як Батлера для «Хіт». Тим не менш, захисна ефективність «Чикаго» ризикує суттєво просісти.

«Нью-Орлеан» – «Сакраменто»
Початок: 04:30

«Нью-Орлеан» зазнав прикрої поразки від «Лейкерс» (106:110) в першій грі плей-ін. Зайон Вільямсон довгий час тримав «Пеліканс» на плаву, однак в кінцівці отримав травму ноги, а команда Віллі Гріна відпустила суперника на цьому відрізку. Вільямсон пропустить матч проти «Сакраменто». Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум, Йонас Валанчюнас, Трей Мерфі повинні взяти на себе підвищене навантаження в нападі і захисті. «Нью-Орлеан» має перевагу домашнього паркету, однак цей фактор не є вирішальним. Втрата Вільямсона дуже боляче б’є по шансам «Пеліканс» потрапити в плей-офф.

«Сакраменто» впевнено розібрався з «Голден Стейт» (118:94) в стартовому матчі плей-ін. Кіган Мюррей (32 очки, 9 підбирань), ДеАарон Фокс (24 очки, 6 передач), Харрісон Барнс (17 очок), Домантас Сабонис (16 очок, 12 підбирань, 7 передач) стали найрезультативнішими в складі «Кінгз». Команда Майка Брауна доволі несподівано не зустріла супротиву з боку суперника, однак «Нью-Орлеан» навряд чи легко здасться навіть без Вільямсона. Хоча проблеми в передній лінії у «Пеліканс» будуть серйозні, чим постараються скористатися Сабоніс, а також його напарники з лави запасних Олексій Лень і Джавейл Макгі.

0

Автор публікації

Офлайн 15 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.