Лень в гостях у найгіршої команди ліги, “Лейкерс” проти “Торонто”: прев’ю матчів НБА 10 січня

Лень в гостях у найгіршої команди ліги, "Лейкерс" проти "Торонто": прев'ю матчів НБА 10 січня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Сакраменто»
Початок: 02:00

«Детройт» (3-33) зараз має серію з 4 поразок, що взагалі не є проблемою для команди Монті Вільямса. «Пістонс» нещодавно перервали антирекордний відрізок з 28 програшів, тому Кейд Каннінгем, Осар Томпсон, Боян Богданович, Джейлен Дюрент ще не скоро будуть надзвичайно вмотивовані битися за результат. Це полегшує задачу досягнення позитивного результату для «Сакраменто» (21-14), який може розраховувати на глибину в передній лінії після відновлення Олексія Леня. Тим не менш, «Кінгз» останнім часом мали певні труднощі проти аутсайдерів. ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс не повинні допустити недооцінки суперника, інакше втрата очок може стати реальністю.

«Орландо» – «Міннесота»
Початок: 02:00

«Орландо» (21-15) вимучив перемогу над «Атлантою» (117:110 ОТ) без травмованого Франца Вагнера. «Меджик» вже не виглядають головним претендентом на 4 місце в Східній конференції, однак за пряму путівку в плей-офф підопічні Джамала Мозлі збираються поборотися. Коул Ентоні, Джейлен Саггз, Паоло Банкеро, Гога Бітадзе достатньо талановиті для цього. «Міннесота» (25-10) продовжує лідирувати в Західній конференції, хоча програла 3 з останніх 4 матчів. Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс вже вичерпали всі права на помилку. Зараз кожна поразка може вилитися для «Тімбервулвз» втратою першого місця. При цьому підопічні Кріса Фінча проходять через складний відрізок в календарі і ризикують оступитися в будь який момент.

«Нью-Йорк» – «Портленд»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (21-15) виграв 4 матчі поспіль. «Нікс» цілком задоволені обміном О Джи Анунобі з «Торонто», оскільки форвард фактично миттєво налагодив комунікацію на паркеті зі своїми новими зірковими партнерами Джуліусом Рендлом і Джейленом Брансоном. «Портленд» (10-15) здобув перемогу над «Брукліном» (134:127 ОТ) в минулій грі. «Трейл Блейзерс» навряд чи ще раз чекає успішний результат в Нью-Йорку. «Нікс» зараз сильніше «Брукліна». Крім того, лідерам гостей Анферні Саймонсу, Скуту Хендерсону, Деандре Ейтону, Джеремі Гранту і Малкольму Брогдону може просто не вистачити мотивації продовжувати вдалий відрізок.

«Даллас» – «Мемфіс»
Початок: 03:30

«Даллас» (22-15) може розраховувати на Кайрі Ірвінгі і Луку Дончича одночасно. Зірки націлені повернути «Маверікс» в зону плей-офф Заходу, звідки команда Джейсона Кідда випала під час травми Кайрі. «Мемфіс» (13-23) виглядає доволі легким суперником для «Далласа». «Гріззліз» до кінця сезону через травму втратили Джа Моранта, який зіграв лише 9 матчів у нинішньому сезоні. Дезмонд Бейн, Санті Альдама, Заїр Вільямс, Джарен Джексон теоретично здатні нав’язати супротив «Маверікс», але під питанням їх бажання це робити.

«Лейкерс» – «Торонто»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (18-19) завершили серію з 4 поразок, здолавши «Кліпперс» (106:103) в дербі Лос-Анджелеса. У Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Остіна Рівза і Д’Анджело Расселла попереду ще багато роботи. Команда Дарвіна Хема не почуває себе надійно в зоні плей-ін Заходу. «Торонто» (15-21) в минулому матчі впевнено переграв «Голден Стейт» (133:118) – прямого конкурента «Лейкерс» за топ-10. Паскаль Сіакам, Ар Джей Барретт, Іммануїл Квіклі, Скотті Барнс спроможні створити труднощі і самому «Лос-Анджелесу», хоча навряд чи у лідерів «Репторс» буде дуже велика мотивація на арені «Стейлз Центр». Все-таки серія успішних результатів на виїзді не є характерною ознакою команди Дарко Раяковича.

0

Автор публікації

Офлайн 12 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.