Команда Леня всьоме поспіль грає на виїзді, “Лейкерс” проти аутсайдера: прев’ю матчів НБА 6 лютого

Команда Леня всьоме поспіль грає на виїзді, "Лейкерс" проти аутсайдера: прев'ю матчів НБА 6 лютого 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Сакраменто»
Початок: 02:00

«Клівленд» (31-16) виграв 13 з останніх 14 матчів і піднявся на друге місце в Східній конференції, скориставшись проблемами «Філадельфії» та «Мілвокі». У складі «Кавальєрс» відновилися після травм Еван Моблі та Даріус Гарленд, які здатні суттєво допомогти Доновану Мітчеллу, Карісу Леверту, Джарретту Аллену, Максу Струсу і Айзеку Окоро на паркеті. «Сакраменто» (29-19) всьоме поспіль грає на виїзді. Лідери «Кінгз» Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей виграли 5 матчів під час тривалого турне, але чергову перемогу підопічним Майка Брауна буде дуже важко здобути, враховуючи форму суперника.

«Філадельфія» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Філадельфія» (30:18) втратила на невизначений час Джоела Ембііда, якого чекає операція на коліні. Скоріш за все, «Сіксерс» до кінця регулярного чемпіонату доведеться, головним чином, розраховувати лише на ефективність Тобіаса Харріса, Тайріза Максі, Патріка Беверлі, Ніколя Батюма і Келлі Убре. Це робить команду Ніка Нерса вразливою, але у «Далласа» (26-23) схожа ситуація. Проблеми зі здоров’ям є у зіркового розігруючого Кайрі Ірвінга, що заважає команді Джейсона Кідда стабільно здобувати результат. Лука Дончич рідко отримує по-справжньому якісну допомогу від Джоша Гріна, Данте Екзама, Тіма Хардвея та інших рольовиків «Маверікс».

«Шарлотт» – «Лейкерс»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (10-38) програв 7 попередніх матчів. Великого бажання завершувати невдалу серію «Хорнетс» у Ламело Болла, Майлза Бріджеса і Пі Джей Вашингтона не повинно бути, однак не слід передчасно записувати «Лейкерс» (26-25) у переможці. «Лос-Анджелес» доволі несподівано розібрався в гостях з «Бостоном» і «Нью-Йорком», однак при цьому Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел схильні часто втрачати очки з аутсайдерами після гучних успіхів.

«Атланта» – «Кліпперс»
Початок: 02:30

«Атланта» (22-27) виграла 4 матчі поспіль, що дозволило команді Квіна Снайдера закріпитися в зоні плей-ін Сходу. Трей Янг, ДеАндре Хантер, Деджонте Мюррей, Богдан Богданович нарешті демонструють якісь ознаки стабільності. «Кліпперс» (33-15) постараються завершити переможну ходу «Хоукс». Лідери «Лос-Анджелеса» Джеймс Харден, Пол Джордж і Кавай Ленард перебувають в чудовій формі, тому задача для них цілком посильна для виконання.

«Бруклін» – «Голден Стейт»
Початок: 02:30

«Бруклін» (20-28) почав більш менш-часто перемагати, але підйом «Атланти» не дозволяє команді Жака Вона увірватися в топ-10 Сходу. Ще тиждень тому Спенсер Дінвідді, Мікал Бріджес, Ніколас Клекстон, Кем Томас та інші гравці «Нетс» давали зрозуміти, що навіть боротьба за плей-ін їм не особливо цікава. «Голден Стейт» (21-25) навпаки намагається туди потрапити в Західній конференції. «Ворріорз» суттєво відстають від конкурентів. Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга значно погіршать позиції команди Стіва Керра, якщо будуть оступатися з суперниками рівня «Нетс».

«Нью-Орлеан» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Нью-Орлеан» (28-21) претендує на пряму путівку в лей-офф Заходу. Зайон Вільямсон, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем зобов’язані брати очки проти суперника рівня «Торонто» (17-32), щоб команда Віллі Гріна пробилася в топ-6. «Репторс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Оклахоми» (127:135 ОТ). Цілком ймовірно, у Ар Джей Барретта, Скотті Барнса і Денніса Шрьодера просто не вистачить сил для достойного супротиву «Пеліканс».

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1908

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.