Команда Леня бере реванш за ганебний програш і ще 11 ігор: прев’ю матчів НБА 30 березня

Команда Леня бере реванш за ганебний програш і ще 11 ігор: прев'ю матчів НБА 30 березня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Детройт»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (14-59) і «Детройт» (12-61) – головні аутсайдери Східної конференції. «Пістонс» ще можуть випередити «Візардс». Для цього Джейлен Дюрен, Еван Фурньє, Джейден Айві зобов’язані перекидати Кайла Кузму, Дені Авдію і Джордана Пула в гостях, а потім зачепити ще кілька перемог до кінця регулярного чемпіонату. В свою чергу, поразка в столиці фактично закріпить за підопічними Монті Вільямса останнє місце в турнірній таблиці.

«Індіана» – «Лейкерс»
Початок: 01:00

«Індіана» 5 днів тому програла перестрілку з «Лейкерс» (145:150) у гостях. Вдома «Пейсерз» мають кращі шанси на успіх у протистоянні з «Лос-Анджелесом». В першу чергу Майлз Тернер, Тайріз Халібертон, Паскаль Сіакам повинні робити акцент на захисті, оскільки останнім часом стартери «Лейкерс» Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Руї Хачімура і Остін Рівз на диво ефективно діють в нападі проти більшості суперників.

«Орландо» – «Кліпперс»
Початок: 01:00

«Орландо» (42-30) зазнав двох поразок поспіль, чим погіршив позиції в боротьбі за топ-4 Сходу. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз постараються порадувати рідну публіку проти «Кліпперс» (45-27). Гості також претендують на перевагу домашнього паркету в першому раунді плей-офф у своїй Західній конференції. Джеймс Харден, Рассел Вестбрук, Кавай Ленард, Пол Джордж проблем з мотивацією не мають, але виїзд до «Меджик» навряд чи буде для них легким.

«Шарлотт» – «Голден Стейт»
Початок: 01:00

«Шарлотт» (18-54) – невмотивований аутсайдер. У Майлза Бріджеса, Гранта Вільямса і Васіліє Міцича є лише бажання покращити особисту статистику, хоча й воно не є надвисоким. Теоретично «Хорнетс» можуть здобути сенсаційну перемогу, але «Голден Стейт» (38-34) навряд чи стане жертвою апсету. «Ворріорз» борються з «Рокетс» за місце в плей-ін Західної конференції. Стефен Каррі, Дреймонд Грін, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга просто зобов’язані перегравати «Хорнетс» в таких умовах в кінці регулярного чемпіонату.

«Бруклін» – «Чикаго»
Початок: 01:30

«Бруклін» (28-45) скоро втратить навіть суто теоретичні шанси на плей-ін, хоча Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Кем Томас вже давно не демонструють жаги піднятися вище 11 місця в таблиці Сходу. «Чикаго» (35-38), скоріш за все, залишиться на поточній 9 сходинці. Лідери «Буллз» Демар Дерозан, Кобі Вайт, Нікола Вучевич фактично знімуть всі питання в цьому плані, якщо здолають «Нетс» у гостях. Вірогідність успіху підопічних Біллі Донована доволі висока.

«Клівленд» – «Філадельфія»
Початок: 01:30

«Клівленд» (44-29) очікує на повернення Донована Мітчелла після травми в матчі з «Філадельфією» (39-34). Це велике підсилення для «Кавальєрс», які ледь не втратили четверте місце під час перебування лідерів в лазареті. «Сіксерс» грають без Джоела Ембііда, але Тайріз Максі, Келлі Убре, Бадді Хілд вже звикли до подібної ситуації. «Клівленд» – фаворит через фактор домашнього паркету, але у гостей теж є реальні шанс на успіх.

«Маямі» – «Портленд»
Початок: 02:00

«Маямі» (39-33) претендує на топ-6 Сходу. Бем Адебайо, Кевін Лав, Джиммі Батлер, Террі Розір просто не мають права віддавати очки аутсайдеру «Портленду» (19-54) на домашньому паркеті. Скоріш за все, «Трейл Блейзерс» не будуть чинити відчайдушний супротив «Хіт». Лідери гостей Джеремі Грант, Скут Хендерсон, Анферні Саймонс вже подумки знаходяться у відпустці, серія поразок підопічних Чонсі Біллапса складає 8 матчів і ризикує продовжитися.

«Оклахома» – «Фінікс»
Початок: 02:00

«Оклахома-Сіті» (50-22) хоче завершили регулярний чемпіонат першою на Заході. Для цього молодим лідерам «Тандер» Джошу Гідді, Шею Гілджес-Александеру і Чету Холмгрену ще треба багато попрацювати. Зокрема, бажано не втрачати очки вдома проти міцного «Фінікса» (43-30). Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл збираються потрапити в плей-офф на пряму, тому відбувати номер на паркеті в Оклахома-Сіті точно не стануть.

«Сан-Антоніо» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» (17-56) виграв два останні матчі. Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан, Девін Вассел здатні створити проблеми номінально сильнішим суперникам «Сперс», але навряд чи всім і на довгій дистанції. «Нью-Йорк» (44-28) має шанси поборотися за друге місце на Сході. У «Нікс» відновилися від травм Джейлен Брансон, О Джи Анунобі, Мітчелл Робінсон. Команда Тома Тібодо перебуває в чудовій формі і є явним фаворитом в Техасі.

«Денвер» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Денвер» (51-22) і «Міннесота» (50-23) – конкуренти в боротьбі за перше місце на Заході. Тиждень тому «Наггетс» здолали «Тімбервулвз» (115:112) в гостях. Скоріш за все, глядачів очікує таке ж напружене протистояння. Вдома Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон мають непогані шанси повторити успіх, але Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Майк Конлі відчайдушно прагнуть взяти реванш і теоретично можуть досягти бажаної цілі.

 «Юта» – «Х’юстон»
Початок: 03:30

«Юта» (29-44) видала серію з 7 поразок. Невдалий відрізок «Джаз» ризикує продовжитися, оскільки Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон не мають вагомих причин його завершувати. Тим більше, «Х’юстон» на порядок більш вмотивований. «Рокетс» виграли 10 матчів поспіль. Команда Іме Удоки бореться з «Голден Стейт» за останнє прохідне місце в плей-ін Заходу. Джейлен Грін, Фред Ванвліт і Діллон Брукс їдуть в Солт-Лейк-Сіті з наміром здобути чергову перемогу, що їм цілком по силам.

«Сакраменто» – «Даллас»
Початок: 04:00

«Сакраменто» взагалі без шансів програв «Даллсу» (96:132) вдома пару днів тому. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Харрісон Барнс, Олексій Лень та інші гравці «Кінгз» повинні в короткий термін провести серйозну роботу над помилками, щоб взяти реванш у Луки Дончича, Кайрі Ірвінга і Пі Джей Вашингтона. В будь-якому випадку, команді Майка Брауна буде непросто. Рахунок першої зустрічі свідчить про те, що «Маверікс» зараз перебувають в прекрасній формі. Цей успіх не був випадковістю, оскільки команда Джейсона Кідда виграла 8 з 10 матчів.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.