Кевін Дюрант зізнався, чому покинув “Бруклін” в минулому сезоні

Кевін Дюрант зізнався, чому покинув "Бруклін" в минулому сезоні 1 - basket.com.ua

Форвард “Фінікс Санз” Кевін Дюрант пояснив, чому покинув “Бруклін Нетс” по ходу минулого сезону.

“Просто не було послідовності, не було наступності у тому, ким ми були як команда. Коли хочеш стати чемпіоном, треба створювати свою ідентичність з першого дня. І безліч обставин, які не залежали від гравців, завадили нам цього досягти. Такий бізнес. Такою є НБА в цілому. Але ми всі стали кращими як окремі гравці, багато чого навчилися на цьому досвіді – усі, від керівників до баскетболістів, – і тепер можемо з більшим знанням справи працювати в НБА.

Якщо ви нічого не винесли з цього, це ваші проблеми. Тому що за цей час можна було отримати багато корисних життєвих уроків. Я намагався піти раніше, але вони просто не хотіли мене обмінювати. Намагався, але не вийшло. Не збирався пропускати жодної гри через все це. Тому, як тільки почався сезон, я вирішив: “Хоч би що трапилося, просто готуватимуся до сезону”. Так що все вийшло вчасно”, – сказав Дюрант.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1825

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.