Ігри команд Михайлюка і Леня, битва котендерів Заходу: прев’ю матчів НБА 13 березня

Ігри команд Михайлюка і Леня, битва котендерів Заходу: прев'ю матчів НБА 13 березня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Філадельфія»
Початок: 01:30

«Нью-Йорк» (37-27) втримується в топ-4 Східної конференції, не дивлячись на травми лідерів. Джейлен Брансон нещодавно повернувся на паркет, тепер готовий грати О Джи Анунобі. Це потужне підсилення для «Нікс» у протистоянні з прямим конкурентом за місце в плей-офф «Філадельфією» (36-28). «Сіксерс» відверто не вражають без Джоела Ембііда, який відновиться тільки під плей-офф. Келлі Убре, Тобіас Харріс, Бадді Хілд, Кайл Лоурі повинні продемонструвати рівень вище звичного для себе, щоб гості мали шанси виграти на «Медісон Сквер Гарден».

«Мемфіс» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Мемфіс» (22-43) і «Вашингтон» (11-53) абсолютно невмотивовані аутсайдери Східної і Західної конференції відповідно. Віддавати комусь явну перевагу в цій парі складно. Тим не менш, «Гріззліз» мають трохи кращі шанси на успіх. По-перше, команда Тейлора Дженкінса грає вдома. По-друге, Джарен Джексон, Санті Альдама, Заїр Вільямс все-таки забезпечили своїй команді дещо солідніший результат в таблиці, ніж їх колеги з «Візардс» Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія, Таюс Джонс та інші.

«Оклахома-Сіті» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Оклахома» (45-19) намагається захистити лідерство в Західній конференції від посягань «Денвера». Молоді зірки «Тандер» Чет Холмгрен, Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер для цього зобов’язані брати очки вдома проти «Індіани» (36-29). «Пейсерз» – далеко не прохідний суперник, однак вразливих місць у команди Ріка Карлайла вистачає. У гостей до кінця сезону вибув Беннедикт Матурін, тому Майлзу Тернеру, Тайрізу Халібертону і Паскалю Сіакаму буде ще складніше здобувати позитивний результат на паркеті.

«Сан-Антоніо» – «Х’юстон»
Початок: 02:30

«Сан-Антоніо» (14-51) проведе «бек-ту-бек» після домашнього матчу з «Голден Стейт» (102:112). Віктор Вембаньяма повернувся після травми, але не допоміг «Сперс» перемогти. Цілком можливо, головний тренер Греге Попович побереже Вембаньяму на техаське дербі з «Х’юстоном» (29-35). У «Рокетс» травмований Альперен Шенгюн, а Фред Ванвліт, Діллон Брукс, Джейлен Грін і Джабарі Сміт часто провалюються на виїзді. Команда Іме Удоки все-таки є фаворитом в цій парі, однак втрата очок гостями не стане надзвичайною сенсацією.

«Юта» – «Бостон»
Початок: 03:00

«Юта» (28-36) має практично нульові шанси на потрапляння в плей-ін Західної конференції. «Джаз» на 6 перемог відстають від «Голден Стейт» за 18 матчів до кінця регулярного чемпіонату. Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон вже грають без особливого ентузіазму, ситуація може погіршитися. «Бостон» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Портленда» (121:99). Джейлен Браун, Джейсон Тейтум і компанія збираються на класі переграти ще одного номінально більш слабкого суперника. В Солт-Лейк-Сіті «Селтікс» ризикують зустрітися з серйозним супротивом, але шанси на успіх гостей достатньо високі.

«Кліпперс» – «Міннесота»
Початок: 04:00

«Кліпперс» (41-22) ще мають можливість поборотися за перше місце в Західній конференції. Джеймс Харден, Пол Джордж і Кавай Ленард зроблять вагомий крок в цьому напрямку, якщо здолають одного з конкурентів «Міннесоту» (44-21). «Тімбервулвз» зараз дуже вразливі через травму Карла-Ентоні Таунса. Руді Гоберу, Ентоні Едвардсі і Майку Конлі буде складно здобути позитивний результ в Лос-Анджелесі.

«Сакраменто» – «Мілвокі»
Початок: 04:00

«Сакраменто» (36-27) ніяк не закріпиться в зоні плей-офф, хоча Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Малік Монк демонструють якісну статистику. Підопічні Майка Брауна занадто часто втрачають очки з номінально більш слабкими опонентами. «Мілвокі» (42-23) до таких не відноситься, але команда Дока Ріверса проводить виснажливе турне по Заходу, в ході якого програв «Лейкерс» і «Голден Стейт», а також здолав «Кліпперс». Зірки «Бакс» Янніс Адетокумбо і Деміан Ліллард хочуть зробити баланс 2-2 під час серії ігор проти сильних суперників з протилежної конференції. Їм це цілком від силу, враховуючи нестабільність «Кінгз».

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1879

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.