Ергін Атаман назвав ключову різницю між Євролігою і НБА

Ергін Атаман назвав ключову різницю між Євролігою і НБА 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Панатінаїкоса” Ергін Атаман висловився про різницю у баскетболі НБА та Євроліги на прикладі гравця своєї команди Хуанчо Ернангомеса.

“Хуанчо Ернангомес – гравець, який має деякі проблеми, а проблема з вихідцями з НБА полягає в тому, що вони грали там менше хвилин і не несли жодної відповідальності. У Євролізі це іноді стає проблемою. Не тільки для Хуанчо, але і для багатьох інших гравців на кшталт нього. Він дуже хороша людина і працьовитий баскетболіст, але іноді припускається серйозних помилок під час гри.

Йому є що покращити, тому що сам по собі він дуже якісний і добрий гравець, коли справа стосується основ. Але йому потрібно стати, напевно, сильнішим, щоб бути конкурентоспроможним на тому рівні агресії та жорсткості захисту, який він зустрічає у Євролізі. Як я вже багато разів казав: Євроліга – це агресивна гра з першої до останньої хвилини гри. НБА відрізняється. У НБА перші три чверті гра дуже м’яка. Вони починають грати лише в останній чверті”, – стверджує Отаман.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.