Дві ранніх гри топ-клубів, Дюрант повертається на арену “Ворріорз”: прев’ю матчів НБА 10-11 лютого

Дві ранніх гри топ-клубів, Дюрант повертається на арену "Ворріорз": прев'ю матчів НБА 10-11 лютого 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Оклахома»
Початок: 22:00

«Даллас» (29-23) виграв три матчі поспіль. «Маверікс» поступово набирають оберти після відновлення Кайрі Ірвінга. Лука Дончич чекає на допомогу ще одного сильного скорера Пі Джей Вашингтона, якого виміняли з «Шарлотт» перед дедлайном. «Оклахома-Сіті» (35-16) веде боротьбу за перше місце в Західній конференції. Молоді лідери «Тандер» Чет Холмгрен, Шей Гілджес-Александер, Джейлен Вільямс, Джош Гідді часто нервують, тому підопічні Марка Дейгнолта ризикують втратити очки в Техасі, не дивлячись на недавній перехід досвідченого екс-учасника Матчу всіх зірок НБА Гордона Хейворда.

«Кліпперс» – «Детройт»
Початок: 22:30

«Кліпперс» (34-16) включилися в боротьбу за лідерство на Заході. «Лос-Анджелес» рідко втрачає очки проти аутсайдерів. Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Рассел Вестбрук не збираються цього робити проти «Детройта» (8-43). «Пістонс» несподівано переграли «Сакраменто» і «Портленд» на старті турне по Заходу. На цьому подвиги Джейлена Дюрена, Осара Томпсона і компанії, скоріш за все, закінчаться.

«Бруклін» – «Сан-Антоніо»
Початок: 01:00

«Бруклін» (20-31) обміняв Спенсера Дінвідді на Денніса Шрьодера перед дедлайном. Номінально «Нетс» не стали слабшими, але мотивація команди Жака Вона боротися хоча б за плей-ін Східної конференції викликає сумніви. «Сан-Антоніо» (10-42) взагалі нічого не потрібно в цьому сезоні. «Сперс» знаходяться на останньому місці в Західній конференції. До кінці регулярного чемпіонату Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан, Девін Вассел здобуть декілька перемог. Можливо, одна з них буде в Нью-Йорку, враховуючи незрозумілу мотивацію «Нетс».

«Вашингтон» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-42) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Бостона» (129:133). Досить несподівано Дені Авдія, Кайл Кузма, Джордан Пул, Таюс Джонс ледь не здолали лідера НБА за відсотком перемог у гостях. «Візардс» теоретично можуть перенести цей настрій на гру з «Філадельфією» (30-21). «Сіксерс» жахливо грають без Джоела Ембііда. Серія поразок команди Ніка Нерса складає 4 матчі. Немає занадто великої впевненості, що Тайріз Максі, Тобіас Харріс, Бадді Хілд, Келлі Убре завершать її в столиці.

«Орландо» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Орландо» (28-24) сподівається напряму потрапити в плей-офф Сходу. Відновлення після травми Франца Вагнера значно допомогло «Меджик» покращити якість гри. «Чикаго» (25-27) спокійно почувається в зоні плей-ін. На більше «Буллз» навряд чи замахнуться, оскільки команда Біллі Донована дуже часто поступалася на початку сезону. Демар Дерозан, Кобі Вайт, Андре Драммонд, Нікола Вучевич грають без особливого тиску. Іноді це дозволяє їм легко перемагати, але й провали через погану концентрацію також трапляються.

«Шарлотт» – «Мемфіс»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (10-41) ясно дав зрозуміти, що збирається відверто «зливати» залишок сезону, обмінявши Террі Розіра, Гордона Хейворда і Пі Джей Вашингтона. «Хорнетс» отримали драфт-піки і другорядних гравців ротації, які не факт, що будуть мати хвилини в команді Стіва Кліффорда. «Мемфіс» (18-34) має проблеми зі складом. «Гріззліз» ледь набирають 3-4 виконавців з гарантованими контрактами в заявку на матчі. Санті Альдама і Джарен Джексон – доступні більш-менш стабільні лідери. Ще є новачок-сенсація Джи Джи Джексон на двосторонньому контракті. Можливо, конкретно в грі проти «Шарлотт» підопічним Тейлора Дженкінса вдасться перервати серію з 7 поразок.

«Атланта» – «Х’юстон»
Початок: 02:30

«Атланта» (23-29) проведе «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Філадельфії» (121:127). Лідери «Хоукс» Трей Янг, Деджонте Мюррей, Богдан Богданович втомилися, однак вони чекають в гості «Х’юстон» (23-28) який дуже погано виступає на виїзді. «Рокетс» випали з зони плей-ін Заходу, головним чином, тому що Альперен Шенгюн, Діллок Брукс і Фред Ванвліт регулярно втрачають впевненість на чужих аренах.

«Нью-Йорк» – «Індіана»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (33-19) під час травм О Джи Анунобі і Джуліуса Рендла намагається втратити як можна менше очок. Останнім часом справи у «Нікс» дещо погіршилися – дві поразки в трьох попередніх матчах. «Індіана» (29-24) – серйозний опонент для команди Тома Тібодо. «Пейсерз» все ще збоять і звикають грати оновленим складом на чолі з Паскалем Сіакамом і Тайрізом Халібертоном, однак скористатися кадровими проблемами суперника цілком здатні.

«Торонто» – «Клівленд»
Початок: 02:30

«Торонто» (19-33) позбавився від Денніса Шрьодера перед дедлайном. «Репторс» отримали Спенсера Дінвідді, але відразу відрахували його. Це означає, що Скотті Барнс, Ар Джей Барретт. Іммануїл Квіклі, Якоб Пелтль відверто «зливатимуть» залишок сезону. «Клівленд» (34-16) виграв 8 матчів поспіль. «Кавальєрс» закріпилися на другому місці в Східній конференції. Рано чи пізно Донован Мітчелл, Еван Моблі, Даріус Гарленд втратять очки, але малоймовірно, що це станеться в Канаді.

 «Голден Стейт» – «Фінікс»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (24-25) здобув три перемоги поспіль і наблизився до зони плей-ін на Заході. «Ворріорз» не робили знакових перестановок перед дедлайном, Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга можуть відчути полегшення, оскільки період невизначеності для команди завершився. «Фінікс» (31-21) знаходиться вище в таблиці, але команду Френка Вогеля очікує непростий виїзд. Особливо принциповим матч буде для форварда «Санз» Кевіна Дюранта, який в складі «Голден Стейт» виграв два титули.

«Портленд» – «Нью-Орлеан»
Початок: 05:00

«Портленд» (15-36) не обміняв Малкольма Брогдона і Джеремі Гранта перед дедлайном. Досвідчені гравці продовжать виступати разом з молодими Скутом Хендерсоном і Анферні Саймонсом. «Трейл Блейзерс» здобудуть деякі сенсаційні перемоги. «Нью-Орлеан» (30-22) постарається не стати жертвою «апрету». «Пеліканс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Лейкерс» (122:139). Скоріш за все, Зайон Вільямсон отримає відпочинок в Орегоні, тому Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум, Брендон Інгрем повинні докласти додаткові зусилля, щоб не оступитися проти аутсайдера.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1858

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.