Дмитро Забірченко: “Було занадто багато помилок в захисті і нападі, тому все закономірно”

Дмитро Забірченко: "Було занадто багато помилок в захисті і нападі, тому все закономірно" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Київ-Баскет»

Брентлі Байнум, форвард «Київ-Баскета»:

– Ми не виграли матч. Зробили багато помилок. Кожен раз, коли ми помилялися, суперники влучали триочкові або забирали підбирання. Вони зробили дуже гарну роботу. Кожен раз, коли ми робили щось не так, вони нас карали за це.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Дуже багато помилок зробили в захисті. Програли все до чого готувалися. Нас покарали за всі наші помилки. У нас виходила непогана гра, коли виконували відпрацьоване на тренуваннях. Сьогодні вийшли без фокусу. Тільки в третій чверті була наша гра, але «Запоріжжя» більше контролювало матч і за рахунок наших помилок здобуло перемогу. Ми не поділяємо стартову п’ятірку і лавку. 12 чоловік в заявці, всі можуть вийти в старті. Сьогодні справа не в лавці. Взагалі в нас поганий відсоток триочкових, багато змазали з-під кільця. Ці моменти створили 5 очок переваги «Запоріжжя». В конкурентній грі кожна помилка вартує перемоги. Сьогодні було занадто багато помилок в захисті і нападі, тому все закономірно.

Андрій Хохоник, захисник «Запоріжжя»:

– Дужа важка гра, цікава. Нам не все вдавалося. Було дуже багато помилок. 9 втрат в першій половині, з них 6 моїх. Поганий результат, потрібно покращувати цей показник. Не вистачало спокійного розвитку нападу. Дуже радий, що виграли підбирання. Це гарний результат. Головне, що здобули перемогу. Можна сказати, що справилися з лідерами суперниками. 17 очок від Зайцева, це високий показник для нього. Десь втратили Заплотинського. Але дуже гарно зіграли з Буренко. Його сьогоднішні цифри свідчать про невдалу гру для нього. Десь впорались, десь – ні. Головне, що є перемога.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Дуже важка і рівна гра. Щось вдалося, щось – ні. Головне – перемога. Дуже ретельно готувалися до гри, дивилися багато відео. Знали що основна задача – зупинити швидкий відрив. Не можу сказати, що дуже гарно впоралися. 17 очок – менше, ніж завжди. Задача №2 – індивідуально зупинити Байнума. Переграли основні гравці. У нас попереду дві дуже складні гри. Завтра вже о п’ятій годині граємо з «Черкаськими Мавпами». Хохоник з мікротравмою. Подивимося, наскільки він буде готовий завтра.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1825

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.