Дмитро Чайковський: “Обіцяю, що такої гри більше не повториться”

Дмитро Чайковський: "Обіцяю, що такої гри більше не повториться" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Рівне» – «Старий Луцьк»

Маркіз Джексон, захисник «Старого Луцька»:

– Справа в наших емоціях, починаючи з мене. Я дозволив суддям і глядачам вплинути на себе, не був хорошим лідером сьогодні. Ми боролися. У нас були шанси, але після перерви суперники активізувалися, а ми не знайшли на це відповідь. Хоча команда не виключалась, продовжувала боротьбу. Дякую одноклубникам за це. У нас є хороший шанс виграти в Луцьку. Треба грати як єдина сім’я. Бути не просто командою, а сім’єю. Треба битися всім разом.

Дмитро Чайковський, головний тренер «Старого Луцька»:

– Дякую вболівальникам, які приїхали нас підтримати в Рівне. Це дуже допомагало. Десь емоції взяли гору, не впоралися з ними. По гарячим слідам не хочу робити висновки по цифрах, по гравцях. Це перша гра серії. Обіцяю, що другий матч буде цікавіше для наших вболівальників і такої гри більше не повториться. Це точно. Зроблю все для цього.

Олексій Соловйов, захисник «Рівного»:

– «Старий Луцьк» грає вузькою ротацією. Вони дуже втомилися за першу половину. Ми були більш свіжіші. Ще один фактор – ми граємо вдома, неймовірна підтримка вболівальників. Цей фактор допоміг зробити ривок. На виїзді буде набагато важче. Вони міняли склад, підбирали гравців. До них приєднались досвідчені Кольченко і Липовцев. Сильний суперник, це плей-офф.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– Дякую нашим вболівальникам, які гнали вперед, не давали розслаблятися. Також приїхали шумні вболівальники з Луцька. Давно такої атмосфери не бачили. Була цікава гра. Завжди приємно вигравати, але це плей-офф. Це тільки початок і нічого не означає. Було багато прикладів, коли команди після першої перемоги в серії мали дві поразки і вибували з чемпіонату.

Такий розрив сьогодні жодним чином не каже, що «Старий Луцьк» – слабша команда. В останніх іграх Кубку і чемпіонату вони показували дуже якісний командний баскетбол. Гра в Луцьку буде доволі важкою для нас і них. Ми граємо на чужому майданчику. Будемо робити висновки з помилок і старатися показати хорошу гру. Перше завдання команди – гра в захисті. Було багато непорозумінь і неправильних рішень, але ми не дали забити багато, попустили 68 очок. Такі ігри вирішує тільки захист.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.