Черговий виїзд команди Леня, надважлива гра для “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 3 лютого

Черговий виїзд команди Леня, надважлива гра для "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 3 лютого 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Маямі»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (9-38) поступився «Кліпперс» (109:126) перервавши короткий вдалий відрізок з двох перемог. «Візардс» перевиконали завдання на недавньому відрізку. Зараз Дені Авдія, Марвін Беглі, Джордан Пул, Кайл Кузма цілком можуть розслабитися. «Маямі» завершив серію з 7 поразок у матчі проти «Сакраменто» (115:106). «Хіт» грали жахливо останні пару тижнів. Поки невідомо, як команда Еріка Споельстри проявить себе на виїзді навіть проти невмотивованого аутсайдера. Не слід на 100% виключати, що Джиммі Батлер. Бем Адебайо, Террі Розір і Тайлер Хірро знову розчарують фанатів з Флориди.

«Детройт» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Детройт» (6-41) задоволений останнім місцем в Східній конференції. Лідери «Пістонс» Кейд Каннінгем, Айзея Стюарт, Боян Богданович можуть здолати аутсайдерів, але з конкурентоздатними командами рівня «Кліпперс» (31-15) рідко влаштовують апсети. Скоріш за все, Джеймс Харден, Пол Джордж і Кавай Ленард без особливих проблем принесуть чергову перемогу «Лос-Анджелесу».

«Атланта» – «Фінікс»
Початок: 02:30

«Атланта» (20-27) виграла два попередні матчі проти «Лейкерс» і «Торонто». Проблемою «Хоукс» є відсутність стабільності. Дуже рідко Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей радують вболівальників команди Квіна Снайдера в цьому аспекті. «Фінікс» (28-20) завершує виснажливе турне по Сходу, в ході якого поки має баланс 2-2. Кевін Дюрант, Девін Букер, Бредлі Біл, Юсуф Нуркич налаштовані зробити його позитивним для «Санз» в Атланті, що їм цілком під силу.

«Індіана» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Індіана» (27-22) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Нью-Йорка» (105:109). Паскаль Сіакам і Тайріз Халібертон ще мають багато працювати, щоб оптимально і ефективно розподілити лідерські функції в «Пейсерз». «Сакраменто» (27-19) відпочивав на день більше, одна команда Майка Брауна проведе п’ятий матч поспіль на виїзді. Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Домантас Сабоніс накопичили чимало втоми, що вилилося в поразку від «Маямі» (106:115), який до того поступався суперникам 7 разів поспіль. Головний тренер «Кінгз» останнім часом ігнорував резервістів, включаючи Олексія Леня, але, можливо, настав час дати їм хвилини і розвантажити лідерів.

«Мемфіс» – «Голден Стейт»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (18-30) зіграє «бек-ту-бек» після матчу з «Клівлендом» (101:108). Джарен Джексон, Санті Альдама, Вінс Вільямс намагалися нав’язати боротьбу сильному супернику, але «Гріззліз» це складно зробити ротацією з 9 гравців, значна частина яких – недосвідчена молодь. «Голден Стейт» (20-24) вкрай необхідно перемагати команду Тейлора Дженкінса, щоб не віддалитися від зони плей-ін Західної конференції. Стефен Каррі, Клей Томпсон, Дреймонд Грін, Джонатан Кумінга чудово розумують важливість зустрічі в Теннессі, однак їх здатність здобувати для «Ворріорз» результат під великим питанням, навіть враховуючи кадрові проблеми і втому господарів.

«Міннесота» – «Орландо»
Початок: 03:00

«Міннесота» (34-14) знову стала одноосібним лідером Західної конференції. Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Майк Конлі, Ентоні Едвардс вже не мають права на помилку, оскільки в спину «Тімбервулвз» дихають «Оклахома», «Кліпперс» і «Денвер». «Орландо» (25-23) ще має шанси на пряму путівку в плей-офф. Якість гри «Меджик» значно погіршилася за останній місяць. Теоретично у вдалий день Паоло Банкеро, Франц Вагнер, Коул Ентоні здатні виграти в Міннеаполісі, хоча вірогідність цього сценарію невисока.

«Оклахома» – «Шарлотт»
Початок: 03:00

«Оклахома» (33-15) веде боротьбу за перше місце на Заході. Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Джейлен Вільямс, Чет Холмгрен схильні до хвилювання, що періодично приводить до сенсаційної втрати очок. Недавно «Тандер» програли «Детройту». Підопічні Марка Дейгнолта постараються не повторити подібного проти «Шарлотт» (10-36). «Хорнетс» рідко влаштовують аспети фаворитам, однак у випадку належної мотивації Ламело Болл, Майлз Бріджес, Пі Джей Вашингтон можуть приємно здивувати своїх фанатів.

«Сан-Антоніо» – «Нью-Орлеан»
Початок: 03:00

«Сан-Антоніо» (10-38) займає останнє місце в Західній конференції. «Сперс» не збираються звідти вибиратися, хоча Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Джеремі Сохан при цьому не «зливають» всі матчі підряд. «Нью-Орлеан» (27-21) повинен відкинути думки про гарантовану перемогу в Техасі. Лідерам «Пеліканс» Сі Джей Макколлуму, Йонасу Валанчюнасу, Зайону Вільямсону і Брендону Інгрему, скоріш за все, доведеться зіткнутися з певним супротивом, щоб її здобути.

«Хюстон» – «Торонто»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (22-25) намагається повернутися в зону плей-ін Заходу, звідки команда Іме Ідоки випала під час травми Діллона Брукса. «Рокетс» вже можуть розраховувати на допомогу Брукса, але злагодженість його взаємодії з Фредом Ванвлітом, Джейленом Гріном і Альпереном Шенгюном в повній мірі не відновилася. «Торонто» (17-30) майже не має мотивації. Скотті Барнс, Денніс Шрьодер, Ар Джей Барретт пару днів тому переграли в гостях «Чикаго» (118:107). На цьому сенсації у виконанні «Репторс» на певний час ризикують закінчитися.

«Денвер» – «Портленд»
Початок: 04:00

«Денвер» (33-16) поступово наближається до лідируючої на Заході «Міннесоти». Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Майкл Портер і Аарон Гордон в цілому значно долали в якості гри за останні пару тижнів, хоча періодичні поразки з «Наггетс» все ще трапляються. «Портленд» (15-33) виграв 5 з попередніх 9 матчів. «Трейл Блейзерс» долали не тільки аутсайдерів, але й конкурентоздатні клуби, зокрема «Філадельфію» та «Мілвокі». Тим не менш, всі ці звитяги були вдома. У гостях Джеремі Грант, Скут Хендерсон. Анферні Саймонс навряд чи переможуть діючого чемпіона, навіть якщо у них буде максимальна мотивація.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1861

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.