Зірка жіночого тенісу зізналася, що бере приклад з Джиммі Батлера

Зірка жіночого тенісу зізналася, що бере приклад з Джиммі Батлера 1 - basket.com.ua

Шоста ракетка рейтингу WTA Коко Гауфф зізналася, що бере приклад з лідера “Маямі” Джиммі Батлера. 19-річна тенісистка вилетіла в першому колі Вімблдона, але потім виграла турнір в Цинцинаті і вдало стартувала на US Open. Спортсменка родом з Флориди і вболіває за “Гіт”.

“Люди думають, що трапилася якась неймовірна річ, яка сталася в мене за останні пару тижнів. Але якщо говорити реально, то за два тижні між Вімблдоном і наступним турніром, у якому я брала участь, нічого не могло сильно змінитися. Насправді це було просто ментальним моментом. Я думаю, це те, чого я навчилася,  спостерігаючи за виступами Джиммі Батлера протягом багатьох років“, – сказала Гауфф.

Коко Гауфф переграла Міру Андреєву (6:2, 6:3) у другому колі US Open. На матчі був присутній Батлер.

Що мені подобається в Коко?  Вона емоційна в хорошому сенсі. Вона чемпіонка. Мені подобається, що вона з міста, в якому я граю. Мені просто подобається бути тут, щоб підтримати її“, – зізнався баскетболіст.

0

Автор публікації

Офлайн 26 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7284

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.