Форварда збірної України прооперували

Форварда збірної України прооперували 1 - basket.com.ua

Форварда збірної України та Прометея Iван Ткаченк переніс хiрургiчну операцію на плечі, про що повідомляє офіційний сайт клубу.

Повідомляється, що гравця прооперували в Ризі. Травма плеча турбувала його ще з 2019 року, але цього сезону вона нагадала про себе ще більше.

Операція пройшла за планом. За прогнозом лікарів час відновлення займе до 4 місяців, тому Іван Ткаченко не допоможе збірній України у серпні в матчах пре-кваліфікаційного олімпійського турніру.

Іван Ткаченко в вересні 2022 року у складі збірної України зіграв на Євробаскеті, де в 6 матчах за 22.0 хвилини набирав 7,5 очок, збирав 2,8 підбирань та робив 1.0 передачу в середньому за гру.

У відборі на чемпіонат світу-2023 захисник взяв участь в 4 матчах, в яких за 25.3 хвилин набирав 8.5 очка, робив 6.5 підбирання та 1.5 передачі.

Нагадаємо, в кінцівці сезону Денис Лукашов зазнав серйозної травми на переніс операцію, також операційне втручання після сезону знадобилось Іллі Сидорову.

0

Автор публікації

Офлайн 22 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.